- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пловдив vs Варна
Хубво ще някои хора да имаха положителен присръст на сиво вещество.
ПЛОВДИВ МАЙНА! Само заради думата "майна". Ходил съм по 1 път във всеки от тези градове. Единственото по-хубаво във Варна е молът, голям колкото всички останали молове в България, взети заедно.
Във всеки един град си има хубави и лоши неща, всеки си преценява за негоАз съм пристрастна защото живея в Пловдив и чесно казано ако можех да прекарам целия си живот тук не бих се и замисляла
Майна таун!!
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
abe ne 3nam, ama predi 3 dena bqh v plovdiv i 3a 3 4asa ne vidqh EDNO hubavo momi4e![]()
Варна не е просто град с море.. моля моля :P
Просто аз
Варна!!!![]()
Чесно казано, когато бях в Пловив.. като цяло нищо не ми грабна вниманието..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
ще кажа само че Варна никога не е била столица![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Столица е бил на турска автономна област.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
И какво като не е?!Първоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
![]()
![]()
А може би е.. 'морската столица' малко ли е?
Какво толкова има да гледам във Пловдив.. Мол,Метро,панаир и няколко паметника..
Във Варна има доста повече 'атракции'.. можеш цял ден да обикаляш и няма да ти липсва занимание за разлика от Пловдив..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Правилно. Всички туристи идват заради мола, МЕТРО най-вече и панаира.Първоначално написано от ElinoOor
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Стария град?Тепетата..Гребната база..да изброявам ли още? :PПървоначално написано от Violenza
![]()
Античния театър, Пеещите фонтани в градската градина...Първоначално написано от tanchu
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Някой идва ли специално заради тия шандравани - не. Пък и тук си имаме шандравани,но 'светещи'...Резултатът от анкетата е достатъчно красноречив.
Kaname senpai <3
Тая анкета ми се струва безсмислена. Тъпо е да сравняваш Пловдив с Варна - съвсем различни типове градове са. Айде да сравниш Варна с Бургас или Пловдив със Стара Загора, хубаво, ама Пловдив с Варна... И все пак ако трябва да избирам - Пловдив ми харесва повече.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Античният театър - шадраван?Първоначално написано от ElinoOor
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
нещо не разбрах..![]()
![]()
Kaname senpai <3
И явно повечето хора предпочитат мизерното море, пред всичко товаПървоначално написано от monincetyyy
Варненската атракция е една и тя е морето,ако го нямаше,Варна щеше да е толкова посещавана колкото всеки град от дълбоката провинция..Първоначално написано от ElinoOor
Варна винаги е била интересна заради морето и никога не е била интересна заради да речем историята си,архитектурата си,културата си..
Пловдив е бил столица на Източна Румелия, не случайно го споменах, Пловдив е град с история и традиции, един от най-старите градове в Европа..
Пловдив носи културното наследство на много народи,преминавали през територията му..Античния театър,Римския стадион,Стария град,7те тепета, многото древни църкви по центъра, Альоша, Младешкия хълм..сигурна съм че нищо не си видяла..
Нямаме метро бтв,мола го направиха преди няколко месеца..
извода е че се видя по какви критерии го оценяш и защо оценката ти е такава..и какво говори това за теб
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
'ма защо си ги мерите на градовете...доста градове български имат с какво да привлекат окото и да те стимулират да походиш пеша, за да им се насладиш.
може да не са чак толкова многобройни, но има разпръснати паметници на културата/атракции/просто красоти из много градове и всички заедно формират уникалността на родината ни.
Варна съм виждал, че през зимата с украсите е прекрасна, но лете сякаш губи малко от блясъка си. Пловдив пък точно в топлия сезон сякаш е по-привлекателен.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не съм ходила във Варна, но в Пловдив съм и мога да кажа, че наистина е страхотен град![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Я, пак?Първоначално написано от RAWRRR
Ти за Римските терми да си чувала? За Аладжа манастир? За най-старото златно съкровище?
Колкото културен Пловдив, толкова и Варна. Ама ние поне И море си имаме![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last