- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да направя ???
Я си помисли,дали приятеля ти не е чакал ти да му се обадиш , да види дали ще се сетиш за него? А ти през това време си се занимавала с друго момче ??
От друга страна изглежда супер незаинтересовано.Цяла седмица без да се чуете... По добре си поговорете за връзката ви,защото летните флиртове рядко водят до нещо хубаво
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
с ''гларуса' си поговорих за моя приятел ,, и му казах че ми намеква за секс .. казах му че постоянно ми КАЗВА ЧЕ МЕ ОБИЧА И ЧЕ АЗ НЕ МУ ВЯРВАМ .. ХАРЕСА МИ ОТГОВОРА МУ ТОЙ БЕШЕ : НЕ ДУМИТЕ СА ВАЖНИ А ДЕЙСТВИЯТА .. КАЗАХ ЧЕ НЕ МОГА ДА МУ ДАМ ТОВА КОЕТО ТОЙ ИСКА (СЕКС) .. ТОЙ МИ ОТГОВОРИ КОГАТО СИ ГОТОВА СЛЕД 2 - 3 ГОДИНИ за това започвам да се замислямм![]()
![]()
![]()
![]()
когато той беше в германия .... аз му се обадихПървоначално написано от sweety_blondy
Затова го оставех в кавичкиПървоначално написано от Nellynka
![]()
![]()
Апък Гошко(гларуса) странно ми е да го напишапрез тея 2-3 години, които ще те чака ще тряска други каки, които са готови..не му вярвай на всичко, както ти казаха !
аз не съм казала че ще ме чака 3 годиниПървоначално написано от mrtn
просто ми каза че е нормално тогава
![]()
Ами, ако ти харесва Гошко, го взимай за едно гаджеПървоначално написано от novakaa
И ти казвам,че ще разбереш ако лъже, а може и да иска нещо сериозно
![]()
Е недей да вярваш на всичко сляпо декаквото ти каже , то приемаш за чиста монета.
![]()