.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Я си помисли,дали приятеля ти не е чакал ти да му се обадиш , да види дали ще се сетиш за него? А ти през това време си се занимавала с друго момче ??

От друга страна изглежда супер незаинтересовано.Цяла седмица без да се чуете... По добре си поговорете за връзката ви,защото летните флиртове рядко водят до нещо хубаво
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

с ''гларуса' си поговорих за моя приятел ,, и му казах че ми намеква за секс .. казах му че постоянно ми КАЗВА ЧЕ МЕ ОБИЧА И ЧЕ АЗ НЕ МУ ВЯРВАМ .. ХАРЕСА МИ ОТГОВОРА МУ ТОЙ БЕШЕ : НЕ ДУМИТЕ СА ВАЖНИ А ДЕЙСТВИЯТА .. КАЗАХ ЧЕ НЕ МОГА ДА МУ ДАМ ТОВА КОЕТО ТОЙ ИСКА (СЕКС) .. ТОЙ МИ ОТГОВОРИ КОГАТО СИ ГОТОВА СЛЕД 2 - 3 ГОДИНИ за това започвам да се замислямм

Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
    Я си помисли,дали приятеля ти не е чакал ти да му се обадиш , да види дали ще се сетиш за него? А ти през това време си се занимавала с друго момче ??

От друга страна изглежда супер незаинтересовано.Цяла седмица без да се чуете... По добре си поговорете за връзката ви,защото летните флиртове рядко водят до нещо хубаво
    когато той беше в германия .... аз му се обадих

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Цитирай Първоначално написано от Nellynka
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Оставай го мъника, и опознай тоя "гларуса". И защо гледате годините? И как го преценихте, че той щял да иска много повече от авторката, не познавате човека, ама говорите Прави сте донякъде, но не говорете ей така напразно.
    шшш "гларуса" ми е патент ей

Иначе той/тя е прав/а. Аз и затова казах отгоре да го поопознае още малко.
    Затова го оставех в кавички

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    Апък Гошко(гларуса) странно ми е да го напиша през тея 2-3 години, които ще те чака ще тряска други каки, които са готови..не му вярвай на всичко, както ти казаха !

Апък Гошко(гларуса) странно ми е да го напиша през тея 2-3 години, които ще те чака ще тряска други каки, които са готови..не му вярвай на всичко, както ти казаха !
    аз не съм казала че ще ме чака 3 години просто ми каза че е нормално тогава

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    Цитирай Първоначално написано от novakaa
    аз не съм казала че ще ме чака 3 години просто ми каза че е нормално тогава
    Ами, ако ти харесва Гошко, го взимай за едно гадже И ти казвам,че ще разбереш ако лъже, а може и да иска нещо сериозно

Е недей да вярваш на всичко сляпо де каквото ти каже , то приемаш за чиста монета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си