.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Кофти късмет да се влюбиш в когото не трябва

Онзи ден момичето в което съм влюбен и излизаме ми каза в очите че няколко последователни пъти се е е напивала и правила секс с непознати.Това добре - всеки прави грешки но лошото е че това се е случвалп съвсем скоро и оня ден отново.Искам да има нещо между нас много ме кефи и само за нея мисля.Казвайте какво да правя псувайте хранете не се обиждам

Мега фен Аватара на Hilary_
    А от къде си сигурен, че тя иска да има нещо с теб ??
    Казвала ли ти го е ?

съгласна съм с Хилари

Нейното мнение няма ли значение? В смисъл.. тя харесва ли те?

Град
    София
    Поговори с нея, де. Айде, айде, не се стеснявай. Попитай я дали, щом ти е казала това, не е искала да те откаже от нея. Дали иска да е с теб, я питай. Ако ти отговори с "да", то тогава или ще чакаш тя пак да го направи и да ти се оправдава, че ти е казала, или да ходиш с нея навсякъде. Двете решения имат своите негативни страни, затова ако не я харесваш много, много, и не ти се занимава достатъчно, откажи се. : )
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    Под зелените смокини
    и като тръгнеш с нея по цял ден да я мислиш къде е с кой е ! откажи се докато не си лапнал много
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Е эа какво ти е ние да ти каэваме какво да правиш?Първо,тука ще има противоречиви мнения и второ,решението трябва да бъде твое.Седни,помисли си и сам прецени.
    Според мен няма да можете да имате връэка.Явно тя не се интересува от теб,камо ли да държи на теб или нещо повече.Вярно,че всеки прави грешки и сам си иэбира какво да върши,но ако има човек,с когото искаш да бъдеш и энаеш,че и той споделя желанието ти - това е малоумна постъпка.

Според мен не си струва да се захващаш с такова момиче,защото тя пак ще продължава може би да го прави с други момчета а по този начин ще ти изневерява
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

знам знам че трябва се откажа ама толкова съм пристрастен към нея, имам чувството че е незаменима никога няма да намеря такава не си представям без нея нещата. Аз я питах за какво така разни простотии, тя се разстрои дори пусна една сълза ама знам че пак ще го направи и пак ще съм прецакан.Някаква мания имам към това момиче, но сега ще излизам с други да видим какво ще излезе.Реве ми се сериозно ама не мога да ида и да я напсувам като каруцар

Цитирай Първоначално написано от Mac_Murdo
    знам знам че трябва се откажа ама толкова съм пристрастен към нея, имам чувството че е незаменима никога няма да намеря такава не си представям без нея нещата. Аз я питах за какво така разни простотии, тя се разстрои дори пусна една сълза ама знам че пак ще го направи и пак ще съм прецакан.Някаква мания имам към това момиче, но сега ще излизам с други да видим какво ще излезе.Реве ми се сериозно ама не мога да ида и да я напсувам като каруцар
    А какво толкова те привлича в нея,че се имаш эа пристрастен?

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    напий я и правете секс
    п.т. кажи и че я харесваш, нищо не губиш ако пробваш
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Много си зле,да не е единствена.Намери си нещо по свестно,за какво са ти боклуци

Град
    Сливен
    Не ти го препоръчвам - когато ходите ,ще отиде на купон и ти няма да си с нея и познай.Ще се напука и излиза ,че ходиш с приятелка ,която ти изневерява

Цитирай Първоначално написано от Shashavaaa
    да това е най-лошото и аз не мога да си обясня влюбен съм в момиче и аз не знам защо.

Както и да е сега ще е на заден план не мога да си късам нервите с такава

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от Mac_Murdo
    Цитирай Първоначално написано от Shashavaaa
    да това е най-лошото и аз не мога да си обясня влюбен съм в момиче и аз не знам защо.

Както и да е сега ще е на заден план не мога да си късам нервите с такава
    само си внушаваш... с времето ще видиш, че можеш и без нея, а тя (най-вероятно) ще те потърси пак като се усети, но... по-добре давай напред

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    може като се натряска другия път, и на теб да ти се отвори парашута
    зарежи я, тая е леконравна,повърхностна курва

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    може като се натряска другия път, и на теб да ти се отвори парашута
    зарежи я, тая е леконравна,повърхностна к***а
    +1

Мега фен
    Град
    <3
    Какво ще рече "в когото не трябва" Оо
    Нима има човек,в който трябва да се влюбваме?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ам даже и да тръгнете замислял ли си се дали пак ше се напива и ше прай секс с непознати Или може би това,че има гадже ще я спре ... А дали тя иска да е с теб ;?
    tAke a dIrty pIcture

Град
    Sozopol
    а тя влобще казала ли ти е че те харесва но така или иначе тя не е за теб но ти си решаваш
    ЦеЛуВкА По НоСлЕтО ЦеЛуВкА По ВрАтЛеТо ЕзИчЕ ТуК И ТаМ мМм АкО ПрОдьЛа НеЗнАм - МаЙ Ще Те ИзЯм !

Голям фен Аватара на Aicken
    преди да правиш с нея изгледай тоя филм , сещаш се кво мисля за секса с непознати

http://vbox7.com/play:589deb53
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами, може да си е малко дива, но според мен, ако се кефи на даден човек, ще сре с тия изпълнение.
    Друг е въпроса, че може би се опитва да се дистанцира от теб, да задържи приятелкисте ви отношения и затова ти е казала това. Няма значение дали е вярно или не.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

aко ти се играе на ангел хранител ти си
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

ем признай й 4увствата си-ако тръгнете ще я държиш под око-ще се напиваш с нея и ще го правите заедно
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    напий я и правете секс
    п.т. кажи и че я харесваш, нищо не губиш ако пробваш
    +
    Pendulum - hold your colour.mp3

не се занимавай с нея,защото после ще има тема "гаджето ми е курва"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си