Е пък това не беше ми се случвало до сега ..
Давам направо --> Гаджето на най - добрата ми приятелка ме сваля ..
Цялата работа е , че ние двамата с него от много повече време се познаваме отколкото те двамата .. И така аз бях посредника , докато те тръгнат .. Той беше лудо влюбен в нея и тя в него и аз направих така , че накрая да тръгнат.Обаче през това време аз много повече общувах с него и така си станахме близки приятели , аз кърпех всяка дупка между тях! Сега ходят от 3 месеца и сякаш нещата не вървят между тях , май бяха само за 'флирт' , а не и за връзка .. Само се карат , инатят се , тя му прави номера той я дразни и аз някак си се оказвам все там.Когато единия е зле говоря с него помагам му , с другия същото .. Излизаме всяка вечер заедно и снощи той прекали със своя флирт с мене .. Почна да ми пише смс - и нищо , че бях от другата страна на масата , че искал да е с мене , че му писнало от караници и детски работи с нея /аз съм 1г. по - голяма/ , искал да ме целува , да съм ила излезнала от вън .. Попитах го още преди дали това е тяхна шега , но той твърдо отрече , пък и начина по който ме гледа.. Целуваше я и гледаше мене , всички почти се усетиха.За щастие тя беше пияна и не разбра какво стана , той взимаше телефона ми и ми пишеше на него всичко и ми го предаваше на масата и днеска , когато излезнахме тя ме попита -- "Какво толкова си пишехте и гледахте с *" и аз забих.Не искам да имам нищо общо с него казах му го ! Не искам и приятелката си да лъжа , много ми е ценна , знаем се от малки няма да й го причиня нищо , че няма тоолкова голяма любов между тях , повече е приятелство.Отговорих и 'Довечера щи обесня , че още си пияна сега' , но не мисля , че е правилно да й кажа , дали да не премълча да видя дали ще продължи така с цел да запазя връзката им и доверието й в мене , тъй като смятам , че с нищо не съм виновна или да й кажа и вероятно да пропилея всичко ?
Нещо май много объркано го написах , обаче и аз съм объркана
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.