Е пък това не беше ми се случвало до сега ..
Давам направо --> Гаджето на най - добрата ми приятелка ме сваля ..
Цялата работа е , че ние двамата с него от много повече време се познаваме отколкото те двамата .. И така аз бях посредника , докато те тръгнат .. Той беше лудо влюбен в нея и тя в него и аз направих така , че накрая да тръгнат.Обаче през това време аз много повече общувах с него и така си станахме близки приятели , аз кърпех всяка дупка между тях! Сега ходят от 3 месеца и сякаш нещата не вървят между тях , май бяха само за 'флирт' , а не и за връзка .. Само се карат , инатят се , тя му прави номера той я дразни и аз някак си се оказвам все там.Когато единия е зле говоря с него помагам му , с другия същото .. Излизаме всяка вечер заедно и снощи той прекали със своя флирт с мене .. Почна да ми пише смс - и нищо , че бях от другата страна на масата , че искал да е с мене , че му писнало от караници и детски работи с нея /аз съм 1г. по - голяма/ , искал да ме целува , да съм ила излезнала от вън .. Попитах го още преди дали това е тяхна шега , но той твърдо отрече , пък и начина по който ме гледа.. Целуваше я и гледаше мене , всички почти се усетиха.За щастие тя беше пияна и не разбра какво стана , той взимаше телефона ми и ми пишеше на него всичко и ми го предаваше на масата и днеска , когато излезнахме тя ме попита -- "Какво толкова си пишехте и гледахте с *" и аз забих.Не искам да имам нищо общо с него казах му го ! Не искам и приятелката си да лъжа , много ми е ценна , знаем се от малки няма да й го причиня нищо , че няма тоолкова голяма любов между тях , повече е приятелство.Отговорих и 'Довечера щи обесня , че още си пияна сега' , но не мисля , че е правилно да й кажа , дали да не премълча да видя дали ще продължи така с цел да запазя връзката им и доверието й в мене , тъй като смятам , че с нищо не съм виновна или да й кажа и вероятно да пропилея всичко ?

Нещо май много объркано го написах , обаче и аз съм объркана