.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Имам огромен проблем

Имам огромен проблем.Извън България сам,но сам си загубила декларацията,че мога да пътувам сама.Сега мога да си замина,но не и да се върна.Живея с баба и дядо,ваканциите са тук при мама и приятелят и.Искам да отида отново декември,но без документа не може.Много е трудно д се намери този пиян непрокопсаник баща ми,да се върне и мама,да се прави нов документ. Ако мама го намери тук,преди декември-ок,ще го прати като писмо но ако не го намери...Рева,удрям,блъскам, изтеричка станах.Вие не можете да направите нищо,дори незнам защо пиша.Може би да си искърам яда.
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Град
    Екатеринбург, Русия
    Кажете в МВР, мисля че там трябва да имат дубликат, не знам как се действа тук, но и аз си бях загубил моя, но от МВД изпратиха ново тук за да се върна до Русия за през лятото.

В кое МВР си питал ?
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от IncHeTy
    В кое МВР си питал ?
    Аз не съм питал в МРВ защото не съм българин, но през посолството на Русия баща ми изпрати запитване за дубликат и след два дена го получи, мисля че и при вас е така. Първо питай в раюонното, а ако не могат да помогнат попитай в централата.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ^ той е прав
    би трябвало да има копие в мвр където е издадена декларацията
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Няма начин да е изгубено! Има дубликат... посолството и ще се оправите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си