.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Нямам обяснение

3дравейте.
    Кофти ми е.Искам да чуя някакви мнения по въпроса,просто така.3нам си,че това няма да ми реши проблема,но реших да пиша.Ето эа какво става дума:
    Момче и момиче са приятели.Прекарват много време эаедно.Раэбират се добре.Всичко е окей.В един момент обаче отношенията им минатават на малко по-интимно ниво.Тоест,намесват се неща от сорта на целувки,прегръдки и т.н.Но и двамата осъэнават,че няма да имат връэка и эа да эапаэят отношенията си провеждат раэговори на тая тема.В крайна сметка проблемът се решава и эапаэват приятелството си.Всичко е наред.Продължават да се видаждат,да се чуват редовно...и в един ден от него няма никаква вест.Втори ден - същото.Трети,четвърти,пети. .
    Момичето эапочва да се чуди какво става,търси го.От време на време получава някакъв отэив,но в поведението му вече проэира една неэаинтересованост.Той вече не я търси - пълен контраст на предишните му действия и отношение.КАКВА МОЖЕ ДА Е ПРИЧИНИТА?
    Благодаря ви,че прочетохте писянията.И още повече ако напищете нещичко.

Град
    София
    Жалко, че все повече неща ни показват, че приятелство между момиче и момче е много рядко. Да, той през цялото време не е осъзнавал, че те харесва, докато не си му отвърнала на чувствата и после всичко сте приключили с един разговор. Той е решил, че ще може да сте само приятели и че всичко ще е прекрасно, но е започнал да губи интерес. Тадам. Вече не му е било интересно, нямал е облага от приятелството ви. Жалко, нали. Или е намерил друго момиче, което е заело сърцето и умът му, или може би някакво хоби. Не знам не го познавам.
    Ако не се бяхте забивали, пак щях да си помисля, че е загубил интерес, защото вече не е било същото, не е имал изгода от отношенията ви... дрън-дрън. А бе все кофти неща. Затова е по вероятно да се е случило първото.
    Не го търси някакво време, после си уредете среща и обикновено така потръгват нещата мжду старите приятели. : )
    Вие на хероин ли сте бе?

Може би момчето нарочно прекъсно този контакт.. Защото ако продължи ще иска връзка с момичето .. така е прецелино за по добро .. Според мен е правилно .. защото понякога един човек ни става прекалено близък и не може дяа осттане само приятел,,
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    " и двамата осъэнават,че няма да имат връэка и эа да эапаэят отношенията си провеждат раэговори "

Ами какви са причините да не може да сте заедно ?

Иначе ... може би за него няма как да останете приятели след всичко, което е станало и просто гледа да страни от теб, за да не го боли ...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    " и двамата осъэнават,че няма да имат връэка и эа да эапаэят отношенията си провеждат раэговори "

Иначе ... може би за него няма как да останете приятели след всичко, което е станало и просто гледа да страни от теб, за да не го боли ...
    Причината е,че на сърцето му има друго момиче.
    Да него боляло...сега мен ме боли

Супер фен
    Според мен момчето е решило да не се виждате защото му е тежко така да сте си само фр.. Но това си е само идея нз

Доста е кофти да не могат да са заедно. Може би наистина момчето харесва момичето и се опитва вече да я избягва, защото не я чувства като приятелка, а нещо повече, и не иска да развали връзката си с момичето, което му е на сърцето. Може и просто да го е страх да е вече с момичето, защото може да се наложи да скъса с приятелката си.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Цитирай Първоначално написано от Shashavaaa
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

Причината е,че на сърцето му има друго момиче.
    Да него боляло...сега мен ме боли
    за да не те боли ... отдръпни се и ти от него ..

Понякога нещата просто не се получават ... и е по - добре всеки по пътя си ...

Явно не си му интересна вече,може да си е намерил друга или просто иска да сте заедно,но щом не става е преценил да те забрави

Супер фен Аватара на fenasf
    Може би момичето и момчето трябва да поговорят и да си изяснят отношенията
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен
    Град
    <3
    Не мога да разбера защо пишете като приказка...говорете си от свое име бе...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Едно момиче май не е доволно
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Милсех, че всеки има избор как да напише темата си ??

Дали ще е в трето лице ... като приказка ... песничка или каквото и да е там ...

Заглавие:Нямам обяснение

И аз.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Намерил си е официално гадже(да, ти си била неофициалната), омръзнала си му, иска да прави секс с теб и се е отдръпнал, защото вижда че няма как, и по още куп други причини.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Поне говорите ли си?! Ако си говорите, попитай го защо така е направил и да не размишляваш тука кво е било, закво е било

Град
    Айтос
    може би момчето все пак се е надявало да се получи нещо, но в разговорите им момичето е показало, че не желае и това го е наранило. опитал се е да запази приятелство, но е имал чувства и му е било трудно, затова е решил, че ще е най-добре да се отдръпне. може би отново трябва да поговорите, смятам че не сте се изяснили добре или просто трябва да оставиш нещата така, за да не го нараняваш повече. отчужди се и ти, не го търси, може пък той да те потърси, а ако не, забрави го.
    Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си