.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Град
    Там, където има картофи...
    Цитирай Първоначално написано от Ax3
    Цитирай Първоначално написано от PurpleSand
    ^Под 13 е.

Като виси пред компа постоянно няма как да се научи ...
    Хе ще ти се!
    А пък пича дето пита за стария профил - нещо проблем ли имате с мене? Един ми викаше че съм бил фейк ся па ме питаш имам ли друг - ами нямам...
    Вися си пред компа колкото си ща а пък ти... ?

Подписът ти е същият, като на един друг потребител, дето май го бяха баннали за това попитах. Извинявай, ако съм ти причинила някакво неудобство. Лека вечер...

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    Цитирай Първоначално написано от ByK
    Аз съм ЗА да има такива теми дори не една , но мястото им не е тука а в кофата
    и какъв е смисъла да има 29358209383 такива теми в които да се пише едно и също *тъпа физиономия*
    еми то и в някой други раздели има доста теми за едно и също нещо пък никой нищо не казва Ако не сте доволни мисля , че имаше тема "Модератоска Помощ" .. Допитайте се до там От там нататък те решават какво да правят
    рано или късно ги заключват и там и тук, ама глупаците продължават да пускат...
    Ами да пускат .. пак ще се трият и пак ще се пускат докато не им дойде акъла вместо примерно 15 теми да бъдат 2-3 примерно
    да, ама акъла ще им дойде като пораснат с повечко късмет на тяхна страна, щото някои и като пораснат не им идва акъла
    Напълно съгласна .. :}

Их! Честно ли? Кой потребител?... Аз тоя подпис го зех от един сайт!

Хийтсчо, знам, че имаш малък капацитет и ни мислиш за глупави, но не сме.

По темата: Тези етикети като "кифла" ги слагат комплескирани хора, няма какво повече да се каже.
    Male

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Хийтсчо, знам, че имаш малък капацитет и ни мислиш за глупави, но не сме.

По темата: Тези етикети като "кифла" ги слагат комплескирани хора, няма какво повече да се каже.
    Omg? Ами ще се допитам до мод... и не ме обиждай, че твоя капацитет да не зема да намалее до 0 Вие тука сте мноого проблемни... Играя си да правя и тема а те ме оплюват и ми викат, че съм фейк OMg н00бs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си