Първоначално написано от
therichbitch

Първоначално написано от
Psychic

Първоначално написано от
therichbitch
Ами задай си правилно въпроса, естествено,че опитът и броя на партньорите са правопропорционални, от всякаква гледна точка, НО ВЪПРОСЪТ Е ДАЛИ ТОЗИ ОПИТ Е УСВОЕН, т.е. той/тя може и с 20 да е спал/а, но пак да е зле в леглото, демек има го опита, но не е усвоен
П.П. Научете се да премисляте въпросите си и да ги формулирате по- правилно :]
leko typ post, ma jena, kvo da se pravi....
i koe e estestvenoto che sa pravoproporcionalni? Ako si bil s 20 i opita si ti e vse syshtiq (demek sekuslaniq opit) ednoto ne e na nivoto na drugoto, znachi ne sa pravoproporcionalni, are misli woman!
тоя, па?! аре помисли ти малко за лексикалното значение на думата "опит" , това исках да кажа, опит- опитвам, колкото повече пъти си го правил, толкова повече си го опитал, демек толкова по- голям е опитът, аре не ми казвай да мисля, защото вие на по 14-5 още не знаете значението на елементарни думи, тръгнали да ми спорят тука
Казвам,че не е коректно зададен въпросът, защото значението на думата не е такова, означава да си опитал нещо, а това, че вие го разбирате единствено в положителния смисъл, защото така се е наложило вече, не значи, че сте прави, направи си справка с лексикалния речник и тогава ела да спориш
Ма ти си много пр***а ма... боже хахахахахаахахах лексилания вика? Абе ей, детенце, аре мисли малко, порастнали й циците и решила, че е умна.
Първо - значението на думите се проверява в
ТЪЛКОВНИЯ РЕЧНИК!!! Запомни го т'ва, обогати си културата малко!
Второ - ето ти линк , какво значи думата ОПИТ в ТЪЛКОВНИЯ РЕЧНИК
http://www.kakvo.org/tword/%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82
Съвкупност от практически усвоени знания и умения. Жизнен опит.
вече можеш да си смениш ника на thestupidbitch