Една приятелка се прибра от морето и сподели,че без упражнения е отслабнала с 4 килограма.Въпросът е вярвате ли,че без никакви упражнения и с нормално хранене морето може да спомогне за отслабването.?Е разбира се е плувала в морето де,но просто дълго поспорихме дали е възможно и ми се искаше да чуя чуждо мнение.
П.П да зная,че темата е леко тъпа,но вчера съм спорила половин час дали това е възможно или не.Моето стъновище е,че на море с доволно количество храна и без упражнения,а само с цамбуркане работата не става.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Аз съм чувала,че от самата солена вода се отслабва,обаче съвсем малко.
Не знам защо,но винаги,когато се върна от море,имам чувството,че съм свалила нещо.Или поне така ми се струва.Пък и като хвана тен имам чувството,че съм по-слаба.![]()
![]()
Мойте изчисления са изчанчени.
Не мисля, аз примерно когато съм на море ям каквито ми паднат боклуци..плувам..но не мога да сваля нищо..Даже напълнявам от многото сандвичи, пици, но просто нямаме време за приготвяне на нещо..![]()
Ако приятелката ти се е хранила здравословно , защо да не може !?
Също така , ако може да плува , а не да се плиска ..![]()
Аз мисля , че може да свали 4 кг. :P
когато по цял ден хората те зяпат полу-гол почваш да се поограничаваш малко от малко![]()
да еаз като съм от 26 морето сега 20 кила ли трябва да съм
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз винаги свалям по няколко кг на морето и си ям както обикновено![]()
аз също свалям няколко килограма като отида на море (при това ям повече от колкото нормално си ям ;д) или др вариянт е, че си запазвам килограмите.![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
може![]()
Просто аз
аз тази година качих .... но е възможно там правиш повече неща плуваш изразходваш повече енергия и заради жегата гледаш да ядеш някакви по леки неща , защо да не може
Ми то и аз отслабнх на морето,ама то от нощен живот.Съвсем сериозно.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
и аз на морето отслабнах доста
въпреки,че не се ограничавах от храна
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Глад мама,гладПървоначално написано от vampirekiss
.. Не бъзикам се .. Ами ако е плувала в морето ,там се изразходва енергия
![]()
Плуването е един от водещите спортове за отслабване.Ако може да плува, защо не!?А пък и от жегите и от това как се е хранила сущо зависи.Иначе и аз мисля, че може.Организъм.![]()
Big or small, lies are lies!
съвсем възможно е, щото на морето обикновенно само се пие и яденето остава на втори план, освен тва ако е пила вода от чешмата най вероятно е фанала оная неприятната болест, та 4 кила са си съвсем нормалко, аз тая година на морето свалиш 6....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
и аз се чувствам доста отслабнала след морето... а и др ми го казват![]()
Аз пък след морето напълнях с 3 кгАма тва е защото си похапвах стабилно
![]()
е ,зависи колко плуваш, де да знам.обаче мисля ,че в повечето случаи е на психологическа основа, например аз като хвана тен си внушавам ,че съм по-слаба, а едва ли точно така стоят нещата..
![]()
I see the sound
I will find my way
It's endless it's endless
!
нЕма такива мъки...Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
и аз сега свалих 2 кг. като бях на морето.Партита-мартита,плаж,никакво ядене или то веднъж на ден.Нормално.
![]()
Може можеАко е яла салати само, пък и да не е .. На морето все пак плуване, ако плажът е бил по-далече или е ходила до някъде пеша и т.н... зависи и колко време е стояла на това море (една приятелка всяко лято е за по 3 седмици). Пък и всичко си е до организъм.
![]()
Първоначално написано от katericArofl
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Аз ядох много там и се очакваше да кача, обаче си бях запазила теглото, защото по цял ден щъках насам-натам.