.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Боядисаните коси

Какво мислите за изрусените коси и тези на кичури? И колко от вас са такива? Интересува ме също как да запазя косата си свежа и да не се къса след такова третиране

бях на кичури 3 години повярваи ми тфа е по гадно от това да се боядисаш цялата .. колкото и маски балсами кристали и такива глупости да ползваш пак ти се изтощава косата супер много .. оредява и срава като слама поне моита така стана опитвам се да я възстановя в момента ама тя както и бавно расте .. пак си остава перушинеста

Град
    The Land Of The Doomed
    Била съм на кичури за кратко в момента съм руса. Няма как да запазиш кой знае колко косата си - особено ако е изрусявана. Каквито и продукти да се ползват косата се изтощава много. Но общо взето аз ползвам маски за коса, балсами и .. общо взето това е.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз съм била и с кичури и около година косата ми е изрусена. Слагам й маска (на Гарниер), използвам шампоан за боядисана в светли нюанси коса, слагам балсам при всяко къпане. Може би най-важното е това, че я режа на месец и половина. Така изглежда свежа и няма цъфтящи краища.

Косата ми е тъмно кестенява,и я боядисвах червена много време..Лошото беше,че всеки месец ми израстваше в корените и трябваше да я боядисвам..Имах си здрава,силна коса,а сега не е в особено цветущо състояние,но слагам маски,балсами,кристали..И може да е много по-зле (: А и я изправям често,това също доста влияе.

Мега фен Аватара на vagarious
    Ми и аз бях известно време на кичури и след това се изрусих.Вече 1год съм руса и не мога да се оплача.Поддържам си я възможно най-много и все още не е станала баш на "метла" както повечето ми казваха, че ще стане.Но не.И аз си я подстригвам често и пак съм си доволна.
    Big or small, lies are lies!

Бях на руси кичури за около 1 година и то защото майка ми ме накара ,но поече никога не бих го направила.Не харесвам изрусените коси.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Моята коса е супер гъста и + това е тъмна и ако се направя руси кичури ще приличам на ...МАНГАЛ !!!
    Та може да я поддържаш с маски .. бе питай чичко гугъл

подхранващи маски + кристали или серум за сухи краища =]

Град
    В света на чудесата..
    Лошото,е че веднъж почне ли се после трудно се спира!

Град
    Пловдив
    на обичам боядисани коси,изтощени,като слама..не бих си го причинила
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

амии аз сега след няк0лко дена ще си я изрусявам..ии се надявам да не вземе да пада щ0то един приятел си я б0ядиса цялата черна и п0чна мн0го да му 0пада :х
    Тя за тебе е приятелка-
    ти за нея всичко
    когато сърцето ти се чувства пак самичко
    когато сълзите не спират и радоста избяга
    тогава до теб един човек остава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си