.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Слаба коса ?!

Здравейте Косата ми е доста изтощена и слаба(косъмът ми е еслаб,а и аз допълнитетлно я натоварвам с пресата).Някой може ли да ми каже някоя маска или балсам или нещо друго да я заздравя малко.Мерси предварително

Като за начало си купи от аптеката шампоан Фитовал (той попринцип е главно против косопад, но и подхранва косата).. много е добър - мойта коса беше супер изтощена иии вече един месец го ползвам и е супер мекичка, не се заплита ии не изглежда някак си суха като преди. Отделно аз спрях и пресата и сешоара де .. също можеш да си правиш маска на косата с яйце. Ииии ако можеш понамали пресата.

..
    .. It's Real Love, That you Don't Know about .. <-- True!!

Female !!

Ако искаш погледни в моята тема. Предполагам, че повечето неща ще са ти от полза.

Тук със сигуност ще намериш нещо http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=245326
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Еми в аптеката от която аз си го взех 100ml беше 3,50 лв. а 200ml 5,75

И моята беше такава ако мога да кажа проскубана.Пробвах всякакви шампоани за заздравяване - ефект нямаше. Накрая отидох подстригах се до рамената спрях да се изправям и да използвам сякви боклуци за половин година и ся косата ми е добре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си