- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Твърде лично
На скоро прегледам доста теми от подфорум "Секс". По въпроса, че това е темата,която най-много ни вълнува в тази възраст, две мнения няма.
Но защо трябва най-интимните проблеми на една личност да добиват публичност и да стават известни за всички.Защо всички пишат любовните си одисеи по публични форуми, вместо да потърсят помощта на родител или специалист?!?
Защото секса вече не е тема табу за младите хора както е била едно време. Защото споделяйки с хората във форума можеш да потърсиш съвет без да се притесняваш кой какво ще каже. Не всеки може да споделя с родителите и приятелите си затова пише тукне виждам какво странно има в това
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Защото просто има хора които ги е срам!А и за това е форум да споделиш проблемите си!
Support your local club!!!
а да... ей ся хукнах на специалист да му разкажа.. колко мн харесвам Петър,зарибявам се с Гошо и спа с ПетканПървоначално написано от petrunka
![]()
абе тва са нормални тийн неща.. а и кво толкова?? анонимно е.. донякъде
![]()
Cruel Intentions
В интернет пространството няма нужда да си пишеш името си, да слагаш снимка си или нещо друго, което да показва кой си.Много тинейджъри се срамуват да питат каквото и да е свързано с темата "секс", затова смятат, че поне тук ще добият малко яснота относно въпросите си.Първоначално написано от petrunka
When you dream anything can happen.
Защото повечето, които пишат тези "одисеи", са малки недоебани и разгонени курви, които само си измислят повечето неща и къде, къде да си напишат глупостите-ами тук естествено
така мисля аз
Щото са тъпи олигофрени, които си мислят, че кат изкарат 1 час в леглото са полови атлети.
Hello, my name is Dr. Greenthumb!
+1Първоначално написано от monincetyyy
Имайки на предвид, че повечето потребители са анонимни не виждам проблем да споделиш, тъй като никой няма да разбере кой си.
В крайна сметка всеки си избира къде и с кого да сподели проблема. И тук съм забелязал, че има хора които изказват много смислени мнения и дават страхотни съвети, така че защо да не споделиш, а и както казаха повечето потребители са анонимни, не мисля, че е нещо фатално..![]()
Аз затва секи път като ме мъчи нещо, а неща да си казвам права нов рег и питам..Няя си разваляме имиджа ся..Първоначално написано от mysterious93
![]()
Първоначално написано от eliyiy
Не на всеки му е лесно да говори именно на тази тема с родителите си, приятелките си, доктори и т.н.
Не виждам какъв е проблема като се питат такива неща, все пак във форума има достатъчно потребители които могат да ти помогнат по даден проблем. Друг е и въпроса, че оставаш анонимен и можеш да си кажеш нещата по-свободно (поне повечето)![]()
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
ДА,щот убиваш време,анонимно е,кво повече да искаш от един такъв форум.
..За щото все още младите хора ги е срам да ходят по лекари ала бала,пък и като споделиш ще ти олекне,ше ти дадът савет ..и т.н.т
.....................а аз мислех че от мненията във форума си си направил впечатление че задръжки у младите хора няма..........
И аз това се чудя.Вероятно си мислят,че непознати повече ще помогнат от близки или специалист/ти по дадената област.
на теб какво ти прече ?!![]()
Защото анонимно е по-лесно
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Защото не разбрах нищо от това което написа![]()
Никога не умираш девствен,
живота те преебава.
'щото се надяваш някой свестен пич от форума да ти помогне ако имаш проблем![]()
Защото има форуми и и-нет.Първоначално написано от petrunka
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Не всеки го е срам да сподели какво прави в леглотоПървоначално написано от petrunka
Защото трябва да се знае, че правят секс !!
Пък и тоя форум е точно за това![]()
Може би не всеки има приятел, с който би искал да сподели .. пък и не всеки споделя с родителите си.Тук всеки е анонимен и не се притеснява да говори и да изрази мнението си .. Нооо не бих ползвала форума, за да споделям собствените си проблеми.
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от monincetyyy
+1
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.