- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Твърде лично
Някои си разказват целия сексуален живот,други просто помагат с опита си и не натрапват на целия форум какво са правили снощи...![]()
Не питай старило,а патило.Майка ми не е мн компетентна по тоя въпрос
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
+Първоначално написано от monincetyyy
Kъм автора на темата: Нямаш си и напредстава колко пъти са ми помагали съфорумците! И колко полезни неща съм запомнил и научил от тях!
Да и аз не мога да говоря за секс с родителите ми. Нямам желание, а и не искам. Интимня живот си е за мен. Това, че искам съвет от чужди хора, не значи, че ще направя което ми казва първия например. Ще събера мнения по темата която съм създал и ще реша, кое е най-доброто за мен!!!
Повярвай ми, имам повече доверие на някои съфорумци , отколкото на специалист!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
За каква анонимност говорим, след като някои си пускат по 1150 снимки?
+1Първоначално написано от monincetyyy
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първо всичко е анонимно .. (освен ако не е със снимки профила и всичко останало макар, че сега и снимки се крадът ама т'ва е друга тема .. )
Второ ... понякога е хубаво да чуеш повече от една гледни точки ...
особено от хора, които нямат пряко отношение към проблема ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако говорим за тези,искащи съвет за някой проблем,гаф..(най-често новорегистрирали се) е ок... нормално да споделят,за да им се помогне до колктоо в възможно.
Но... мисля,че сега става дума за тези,които са тук,за да се разпишат във всяка тема ''кога,с кой,колко пъти,как,защо,къде,какво'' ...сещате се за какво говоря.Това и на мен ми е странно... и мисля,че си е нещо между двама души,а не двама души и един форум...
А защо пък трябва да потърсят специалист ?! Какво тези, които пишат са ненормални ли ....Няма теми табу, както казаха доста хора и тук ти отговарят много повече хора и на долу-горе еднаква възраст, а преди при родителите ни е било доста по-различно, пък и наистина не всеки може да говори със родителите си, защото някой са много старомодни или пък може да не одобряват нещата, които 14-15-16-17 годишните правят на тази възраст, но все пак вече е различно от преди, а различното от преди сега е нормално.Според мене няма нищо лошо във форумите
![]()
![]()
Love is name, sex is game s0 that's why every boy forget the name and just play the game !?!!!
Щ0от ни е толкова хубаво да кажеш на спецелалист ,отколокото на човек с малко повече опит от теб
Колкото и твърде лични да са темите, авторите им остават анонимни. Младежи ;d, като мен например, ще им е много удобно да питат родителите си дали може да има срамни въшки, при положение, че са на 13 или да ходи при специалист, да рабере дали Маринка от 2 етаж го харесва и тем подобни... А и в днешно време, родителите са объркани от държанието и информацията, която имат децата им... Ние само можем да се разберем помежду си... Ако на теб не ти е приятно да знаят тайните ти, ходи говори с майка си и баща си и там, "специалистите"... И от друга гледна точка - тук няма нито ядове, нито харчене на пари ;d![]()
Мен лично не ме е срам да питам наще, просто споделям тук защото:
Първо: Възрастните имат по- различно мислене от тийнейджърите.
Второ: Чувам мнението на повече от един човек.
Трето: Научавам нови неща.
![]()
![]()
някои неща не можеш да споделиш със приятел , родител и т.н.
от ичен опит знам колкото и да е приятел ,,намек ли ще ти направи ще кажи на някои др или квото и да е ... ще те изложи по някакав начин ...
родител . дано да са разбрани ама колкото и да са разбрани .. "майко , татко правих секс на 13" какво ще си помислят те ...
тук всеки може да помоли за съвет ии някой с повече опит ии вече преминали през това може да му помогне а й хубавото е че е анонимно... (макар , че повечето имат снимки и т.н.) се някои ще се намери са те съди но трябва да има и такива хора хахаха ... ама това "галтате ли?!" и от сорта ии да има по вече от 20 мнения "да гълтам .. на него му харесва" ии прпчие .. не го разбирам ...
хахах за срамните въшки (и не само за това)сме говорили на работа .. толкова неща разбрах .. се пак бяха по вазрастни (бяхме аз и двама приятели по младички така да кажа) и е хубаво да чуеш мнението и на възрастенПървоначално написано от tigarcheto___
+1. В крайна сметка всеки си решава от кого или откъде да поиска съветПървоначално написано от BePoHuKa
![]()