- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам пук'нки...
copycatПървоначално написано от DrGreenthumb
Не виждам да ти пише името на думата или..?Първоначално написано от w0sh
Hello, my name is Dr. Greenthumb!
яж си ги
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
епа аз така го чета майна, ше извиняваш ако има нещо.Първоначално написано от ShtrudeL
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
И двамата знаем че съм прав.Първоначално написано от DrGreenthumb
Не е необходимо нищо да пише.
A аз обичам мини вафлички Мура. И какво трябва да направя по въпроса? Да пусна малоумна тема, за да докажа на всички, че страдам от липса на внимание ли?
П.П. Да знам, че просто си искала да си излееш душата. Не минава вече тоя номер - измисли нещо ново![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Е все пак мога да пиша квото искам, а и тва съм го писал в много други теми, много пъти, но нека не оспамваме "хубавата" тема на момичето..Първоначално написано от w0sh
Hello, my name is Dr. Greenthumb!
И въпреки това ме копираш.
Не че имам нещо против.
Защо не?Първоначално написано от Priceless
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щруди защо не пуснеш няква тема дето казваш какво те мъчи?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Зашото МАМКА МУ няма смисъл !Първоначално написано от ShtrudeL
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Вече пуснах. ^___^ <3Първоначално написано от haritov
4XCOKИ
3 страници...наистина няма смисъл.Първоначално написано от Priceless
^_^
Признайте си,че ако не бяха пуканките сега този раздел щеше да е заспиващ и скучен. ^^
4XCOKИ
Той винаги е бил скучен с излючение на моята любима тема, която ми е буукмаркната.
Скоро ще трябва да питам machoka колко пари иска за да те банне по ip.
Т. 11