.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

цикъл - проблем !!!!!!!

Здравейте ! имам поблем .. на скоро ми дойде по миналия месец аз съм на 13 та проблема ми е че мн малко ми тече по няколко капки .. първия път ми течеше доста със седмици на втория месец само капки аз съм слабичка и се притеснявам дали е защото не ям много или има др причина
    всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Винаги е различно

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    винаги от началото е така ... с времето ще ти се нормализира и ще е почти еднакво всеки път !! Няма от какво да се притесняваш

Това не е повод за притеснение,в началото е така,може да е от смяна на климата от много други неща,спокойно
    Cullens

Град
    раЯ.. (:
    Цитирай Първоначално написано от Wikzinka
    винаги от началото е така ... с времето ще ти се нормализира и ще е почти еднакво всеки път !! Няма от какво да се притесняваш
    дам, до 2 години ще ти се нормализира и ще ти бъде винаги точен цикъла..тъй, че няма повод запритеснение..
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Голям фен Аватара на liim0nka
    и прочети важната тема за цикъла..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на ameli
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=138866

оф неграмотни лапенца ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    В света на чудесата..
    Щом като миналия месец ти е било по-силна,сега ще ти е по-слабо..не се безпокой в началото е така..на мене вече ми идва година и нещо, и чак сега усещам,че може би започва да се нормализира

Цитирай Първоначално написано от Wikzinka
    +1

Град
    дЖигитАй xD
    нормално е.понякога цикъла ми продължава по 5/6 дни и то си тече като...изведро а понякога продължава по 3 дни и съвсем леко забелязала съм че лятото е сравнително по къс и тече по по-малко..винаги ми е било така,а също и на приятелките ми :P
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

Цитирай Първоначално написано от jujit0
    нормално е.понякога цикъла ми продължава по 5/6 дни и то си тече като...изведро а понякога продължава по 3 дни и съвсем леко забелязала съм че лятото е сравнително по къс и тече по по-малко..винаги ми е било така,а също и на приятелките ми :P
    +1 спокойно както казаха другите с времето ще се нормализира
    нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...

Докато не минат 2 3 години от както ти е дошъл цикъла.. ще е нередовен.. и всеки път различен не се притеснявай Всички минаваме от там

ameli, kato gledam temite ti na vsqka si kritikuvala nqkoi. vse drugite ne6to ne sa nared ili sa typi. da ne bi problema da e v teb? pomisli si
    Ако нети отговарям.. Това е защото не искам да те слушам! (H)

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от nepoznatata25
    ameli, kato gledam temite ti na vsqka si kritikuvala nqkoi. vse drugite ne6to ne sa nared ili sa typi. da ne bi problema da e v teb? pomisli si
    критикувам само, където знам, че имам право може и в мен да е проблема понякога, НО толкова ли е трудно да прочете важната тема или най-малкото да пита майка си и другия път ти ме критикувай, но на кирилица
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

ameli, извинявам се за кирилицата. права си че някой теми се супер тъпи , но много си твърда по-леко критикувай.
    Ако нети отговарям.. Това е защото не искам да те слушам! (H)

Цитирай Първоначално написано от ameli
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=138866

оф неграмотни лапенца ...
    Добре,како..

Авторке,нищо ти няма. Абсолютно нормално е. (:

на мен по 20 милиграма ми тече

Мите не се обаждай

чесно бе

'правя орален секс и не ми идва
    бременна ли сум?'

Не си
    А стига спами,майна..