.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 179

Град
    Cazzaniga
    Не си спомням може би като малък да , обаче тогава не съм разбирал !
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    твърдо нИе Странно.. Дори и гък не съм чувала...
    Ся са малко поостарели и не праат... може би..

п.с. На една фр. майка й и баща й го праат всяка вечер и вика,че се чували много, а даже понякой път си пускат музика
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    слава богу не
    те май не правят секс от има няма 10-12 години..
    дамм.. май и наще тъй.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Ех.. не ви е леко , но все пак не съм ... бих се отвратил от живота
    е що бе... Как мислиш,че ти си направен
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    слава богу не
    те май не правят секс от има няма 10-12 години..
    и аз си мислех така преди време ,но някъде преди една година ги чух и от там вече сяка събота и неделя вечер се тича до банята,ма с такава скорост шотоо ме чуват че не спя ии толкова бързо минават и после отивам и аз ( да пикая де ) и усещам някак странна миризма
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Случвало ми се е само веднъж и от тогава нататъка чукам не зависимо на къде води вратата
    In my shoes just to see
    What it’s like to be me
    I’ll be you, lets trade shoes
    Just to see what it be like to

да,но те не знаеха,че аз знаех
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Нем..и съм щастлив за това ;D

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Отиах до банята,беше посред нощ и отворих грешна врата бех толкова разочарована че си наисах в дневника и то с кодирани букви как съм намразила майка си...бех малка се пак за тва вече стискам през нощта
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на stelit0
    не ама тваа ще е брутално преживяване
    едит:чувам ги всяка неделя(боже какви пъшкания какво чудо),и тва за търченето до банята и аз ги чувам ам веднъж не бях и баща ми вътре си аз влизам и и той ама ти що не спиш бе "лайно"(в добрия смисал на думата-ако има такъв ) такова

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не съм ги хващала иии няма как да ги хвана (дълга история) ..

кфи хващания кви 5 лева оня ден майка ми ме пита дали правя секс с приятелката си аз и отговорих след което я питах дали тя прави секс с тати тя каза дам млади хора сме кво тряа ги дебна хахаха
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Родителите не ,но съм хващал много пъти майка ми с приятелят и ,но се правя на ударен.Не ме интересува половият живот на майка ми ...

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Цитирай Първоначално написано от mimety21
    Хах, имаше период, в който доста вечери подред ги чувах, защото моята стая е до тяхната. До деня в който казах - "може ли да сте по тихи вечер, эащото вие си правите кефа, ама аз немога да спя от вас! " и от тогава не съм ги чувала
    и при мен така стана сега се собразяват щото стените са тънки

+ 1

Шит... не съм... или съм ги хващал ама явно са се изтрили. Ама к'во лошо и те са хора няма само нии да ибем.. Иначе сега като съм си отделно няма кого да хващам.

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

брутално еее няма лошо нека сее таковат ама ... да са самиии аз съм фащал повярвайте картинкатааа еее потресаваща мам и тате праят такива неща аа кофти тръпка

Град
    ``Сокър Сити
    Не съм и изключително се радвам за това.Но сега понеже спим в една стая сичките след ремонта ше ни разделят мене и брато ми в наша стая и те ше са самички......Малее не ми се мисли ако видя тази потресаваща гледка
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

За щастие не съм ги хващала,но съм ги чувала и аз,но случи ли се слушалките на ушите музиката на макс и тва е,че не е истина
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Даааа...два пъти!Тва ми размаза психиката

доста пъти и ме депресира , защото са много активни , комплексира ме
    Life is good , but isn't forever !

Град
    Ямайка
    Мдаам,хващала съм ги в крачка и то не веднъж

Еее аз от къде мислите че знам как се прави любовната игръ? От мама и тате естествено.Един път се бех скрил у щафу нали уж да ги уплаша като влезат,ма то така стана че те влезнаха и почнаха да се целуват и аз не излезнах.Почнаха да се събличат и гледам тате му пораснал половия орган(а друг път като съм го виждал в банята не е толкова голям) и някво такова почнаха нали да се шляпат ма аз излезнах и избегах от дома щото помислих,че татко иска да самоубие мама и се скрих у баба Цецка на горния етаж и и обесних какво е станало.Тя ми обясни че това е полов акт и от тогава знам как да правя секс.
    Малко се отклоних от темата ма нищо,важното е че съм ги виждал да се помпят един друг и от тогава знам къв е смисъла на живота!!
    Зад всеки успял мъж

стои една силна жена!

Цитирай Първоначално написано от bossychick
    За щастие не съм ги хващала,но съм ги чувала и аз,но случи ли се слушалките на ушите музиката на макс и тва е,че не е истина
    И аз така само съм ги чувал и докато ги чуя музиката със слушалките на MAX
    =)

Цитирай Първоначално написано от Slav4o1011Speca
    Еее аз от къде мислите че знам как се прави любовната игръ? От мама и тате естествено.Един път се бех скрил у щафу нали уж да ги уплаша като влезат,ма то така стана че те влезнаха и почнаха да се целуват и аз не излезнах.Почнаха да се събличат и гледам тате му пораснал половия орган(а друг път като съм го виждал в банята не е толкова голям) и някво такова почнаха нали да се шляпат ма аз излезнах и избегах от дома щото помислих,че татко иска да самоубие мама и се скрих у баба Цецка на горния етаж и и обесних какво е станало.Тя ми обясни че това е полов акт и от тогава знам как да правя секс.
    Малко се отклоних от темата ма нищо,важното е че съм ги виждал да се помпят един друг и от тогава знам къв е смисъла на живота!!
    Е т'ва е бротално аз не съм хващала наще само съм ги чувала.Защото забравят да си затварят вратата и кат почнат с тая баня .... и аз си седя на компа и кат отивам да се къпя ги чувам.Не искам да ги виждам,чесно казано

Това е било много отдавна и то не ги видях.Те се бяха заключили,а аз се прибрах да си взема някаква играчка.Опитах да отворя,видях ,че е заключено и си излязох

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си