.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 179
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    слава богу не
    те май не правят секс от има няма 10-12 години..
    дамм.. май и наще тъй.
    И нашите така

daa i to mnogoo pati

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от killah666
    daa i to mnogoo pati
    разкаж и де

Аз съм фащал и баба си и дядо си да правят секс, ти за наще ме питаш

по едно време и графика им знаех

Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Аз съм фащал и баба си и дядо си да правят секс, ти за наще ме питаш
    OWND!

колко пъти... то през една стена скърцането направи ти избива мозъчните клетки!

ооо мн пъти! даже като бях малка мии беше инт и ги гледах

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Охооо най - редовно си ги хващам Отида да попитам нещо и ми иде да се гръмна... Вечната гледка - тати отгоре е янал мама и са едни пъшкания и стенания НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ ДА МУ СЕ СЛУЧВА!!! Остава травма за цял живот...

А веднъж си бяха оставили опаковкта от кондома на масата и з отивам да почистя и викам на мама "поне си изхвърляйте опаковките, защото не е нужно всички да разбират какво сте правили през нощта" и тя се притесни малко, и си я изхвърли БЛЯК!
    Трагедията е пълна...

Да, веднъж. Работата е, че го прави с доведения ми баща. Да си го правят, когато ме няма в къи.Ужас....
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

да и беше много смях щото ние сме на 2 етажа и майма ми ми носи хранаа в мойта стая и аз не сам я чул че се качва по стълбите и лъскам мощно и майка ми влиза и ма гледа как лъскам бастуна и са отчая и ми сотави храната до мен и си излезна

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Супер фен
    хаха да и то няколко пъти за жалост... Даже помня като бях доста малък влизам в стаята на наще и гледам тати в/у мама Веднага слезна ии т'ва е хахаха. Тогава не осъзнавах к'во става нооо сега вече всичко ми е ясно.. беше много травмиращо

Re: Хващали ли сте родителите ви във крачка ....

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Така въпроса ми е някога хващали ли сте родителите си докато правят любов ?
    slu4valo se e ama ne moite rodili ,a roditelite na mom4eto

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Охооо най - редовно си ги хващам Отида да попитам нещо и ми иде да се гръмна... Вечната гледка - тати отгоре е янал мама и са едни пъшкания и стенания НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ ДА МУ СЕ СЛУЧВА!!! Остава травма за цял живот...

А веднъж си бяха оставили опаковкта от кондома на масата и з отивам да почистя и викам на мама "поне си изхвърляйте опаковките, защото не е нужно всички да разбират какво сте правили през нощта" и тя се притесни малко, и си я изхвърли БЛЯК!
    ти ме спечели, заклевам се

А иначе и аз съм ги хващал, ставам да пия вода и чувам стенанията и бащата:"А бе, чу ли нещо, я чакай, чакай" и спират Аз не можех да си поема въздух, че да пия вода, толкова ми беше смешно ахахах
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Хора...
    След тази нощ вече официално съм в стрес да слизам нощем в хола...

Доядоха ми се мандаринки към 1 и нещо и за да стигна до кухнята трябва да мина през хола... Отварям аз вратата и гледам единия дивон празен Викам си мама е отишла до тоалетната. Да ама НЕ На съседния диван се чува скърцане ама то тъмно и не се вижда Игнорирах скърцането отидох до кухнята, при което се чу едно мощно "ох" последвано от пъшкания и още охкания на майка ми МАЛЕЕЕ ТИЯ ХОРА НЯМАТ ЛИ СИ СПАЛНЯ ПО ДЯВОЛИТЕ!!!
    Та така... пак минах през тях, а те изобщо не ме отразиха /май не разбраха, че съм била в стаята около 1 мин. с такава физиономия --> ...
    Повече НИКОГА няма да слизам в хола след 11
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на m1nik
    не и дано никога не ги видя..
    )

хващал съм ги, като бях малък (6-7 г).
    видях ги как се натискат голи на леглото, аз бях на прозореца отвън. явно ми е станало интересно, щото прескочих, влязох вътре и те се стреснаха. майка ми веднага се зави, баща ми се покри с хавлия.
    аз тогава реших че искам да гледам още и дръпнах чаршафа на майка ми. тя като полудя, така ми се развика и най-накрая ме изгониха от стаята
    "Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше

Град
    Angliq

hxahxha

axa i ne edin pat

Повече от фен Аватара на Azgalor
    За сега НЕ и се надявам да няма такива изцепки

Веднъж ги хванах. Майка ми, баща ми, кучето, брат ми - въобще качамак...
    Както казват старите хора - "тюрлю гювеч".
    Намерих един прав кол (номер 9), бих ги - да знаят...
    Без мен не става купон...

ооО .. ми аз съм ги хващалаа .. и редовно ги чувах.. амм предии като бях малкаа Вече нее .. Слава Богоо ..
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

ми да виждал съм ги те го правят навсякъде по къщата пред мене откакто се помня хич не се притесняват аз съм им свикнал веднъж докато обядвахме мама духаше на тате под масата и той като свурши и ми цопна в мусаката... ма си я изядох храна не се хвърля :P

брат ми ме е хващал,но той май не се води за родител...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си