- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хващали ли сте родителите ви във крачка ....
И нашите такаПървоначално написано от elito0o0o0
daa i to mnogoo pati![]()
![]()
Аз съм фащал и баба си и дядо си да правят секс, ти за наще ме питаш![]()
по едно време и графика им знаех![]()
Първоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OWND!
mn puti
колко пъти... то през една стена скърцането направи ти избива мозъчните клетки!![]()
Не![]()
ооо мн пъти! даже като бях малка мии беше инт и ги гледах![]()
Охооо най - редовно си ги хващамОтида да попитам нещо и
![]()
![]()
ми иде да се гръмна... Вечната гледка - тати отгоре е янал мама и са едни пъшкания и стенания
НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ ДА МУ СЕ СЛУЧВА!!! Остава травма за цял живот...
А веднъж си бяха оставили опаковкта от кондома на масата и з отивам да почистя и викам на мама "поне си изхвърляйте опаковките, защото не е нужно всички да разбират какво сте правили през нощта" и тя се притесни малко, и си я изхвърлиБЛЯК!
Трагедията е пълна...
Да, веднъж. Работата е, че го прави с доведения ми баща. Да си го правят, когато ме няма в къи.Ужас....![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
да и беше много смях щото ние сме на 2 етажа и майма ми ми носи хранаа в мойта стая и аз не сам я чул че се качва по стълбите и лъскам мощно и майка ми влиза и ма гледа как лъскам бастуна и са отчая и ми сотави храната до мен и си излезна![]()
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
хаха да и то няколко пъти за жалост... Даже помня като бях доста малък влизам в стаята на наще и гледам тати в/у мамаВеднага слезна ии т'ва е хахаха. Тогава не осъзнавах к'во става нооо сега вече всичко ми е ясно.. беше много травмиращо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slu4valo se e ama ne moite rodili ,a roditelite na mom4etoПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
ти ме спечели, заклевам сеПървоначално написано от Korrnyy
![]()
![]()
![]()
А иначе и аз съм ги хващал, ставам да пия вода и чувам стенанията и бащата:"А бе, чу ли нещо, я чакай, чакай" и спиратАз не можех да си поема въздух, че да пия вода, толкова ми беше смешно ахахах
![]()
![]()
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Хора...
След тази нощ вече официално съм в стрес да слизам нощем в хола...
Доядоха ми се мандаринки към 1 и нещо и за да стигна до кухнята трябва да мина през хола... Отварям аз вратата и гледам единия дивон празенВикам си мама е отишла до тоалетната. Да ама НЕ
На съседния диван се чува скърцане ама то тъмно и не се вижда
Игнорирах скърцането отидох до кухнята, при което се чу едно мощно "ох" последвано от пъшкания и още охкания на майка ми
МАЛЕЕЕ ТИЯ ХОРА НЯМАТ ЛИ СИ СПАЛНЯ ПО ДЯВОЛИТЕ!!!
Та така... пак минах през тях, а те изобщо не ме отразиха /май не разбраха, че съм била в стаята около 1 мин. с такава физиономия -->...
Повече НИКОГА няма да слизам в хола след 11![]()
Трагедията е пълна...
хващал съм ги, като бях малък (6-7 г).
видях ги как се натискат голи на леглото, аз бях на прозореца отвън. явно ми е станало интересно, щото прескочих, влязох вътре и те се стреснаха. майка ми веднага се зави, баща ми се покри с хавлия.
аз тогава реших че искам да гледам още и дръпнах чаршафа на майка ми. тя като полудя, така ми се развика и най-накрая ме изгониха от стаята
![]()
"Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше
axa i ne edin pat![]()
![]()
Веднъж ги хванах. Майка ми, баща ми, кучето, брат ми - въобще качамак...
Както казват старите хора - "тюрлю гювеч".
Намерих един прав кол (номер 9), бих ги - да знаят...
Без мен не става купон...
ооО .. ми аз съм ги хващалаа .. и редовно ги чувах.. амм предии като бях малкаа![]()
Вече нее .. Слава Богоо ..
![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
ми да виждал съм ги те го правят навсякъде по къщата пред мене откакто се помня хич не се притесняват аз съм им свикналведнъж докато обядвахме мама духаше на тате под масата и той като свурши и ми цопна в мусаката... ма си я изядох храна не се хвърля :P
брат ми ме е хващал,но той май не се води за родител...![]()