- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Физиономията на бифшото ви гадже???
Въпросът ми е следният:
След като скъсате с гаджето си искате ли да си намерите друг/а за да го/я дразните???
Незнам защо, но аз искам да видя физиономията на вече бифшото си гадже като ме види с друг....![]()
Шшш ей , злобо![]()
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Дае и ги снимам и си слагам снимкитев албум.
Хора като теб са наистина,наистина жалки. Как можете да падате толкова много?Първоначално написано от magitu1
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
мхм!!!!Първоначално написано от ShtrudeL
...ааз искам да си хване някоя друга за да спре да се занимава с мен...а иначе ако го видя с друга погледа ми ще е леден както винаги..![]()
Не не съм искала!!!Това е много жалко ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ами и аз бях така ... сега си е хванал една и нещо ми беше прищракало , че си го искам пак , но бързо си отиде слава богу ! Сега се радвам за това, че го няма и вярвам , че тя ще му отвори живота както той направи с мояПървоначално написано от TraPPed
![]()
не ми е тва приоритет като си фана ново гаже.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Хахах, да, веднага отивам да се хвърля на врата на някой друг,обръщам се към ''бифшия'' и започвам да викам ''Виж ме, виж ме!А,а, к'во ше кажеш, копеленце,а?'' - пробвай,ще остане без думи. После ще се наслаждаваш на победата цял денПървоначално написано от magitu1
![]()
![]()
Мойта предишната ми пращаше СМС-и и ми викаше как изпитвала още чувства към мене и след 2 дена я хванах да се прегръща с един. Попринцип не съм отмъстителен, но ще ми хареса и аз да и покажа какво е да си от другата страна![]()
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
А я сега си представи , че евентуално той още е влюбен в теб ??! Ако ти беше на негово моясто и видиш бившата си с някой друг , само за де те дразни 100% ще ревнеш . ПС:Ще кажеш че съм тъпо 13-годишно хлапе,но си мисля , че съм права,я си помисли хубавко !![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Слънцето не ви действа добре на развитието. Кви са ти я идиотизми дето ги пускате?
Отмъщението не ми е цел в живота.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не аз няма да се метна на врата на парвия срещнат, но просто той постъпи тъпо с мен и си мисли, че аз ден и нощ страдам за него и просто искам да видя какво ще направи или какво ще каже когато ме види с друг!!!![]()
ем искам да му покажа 4е съм щастлива с друг без него
I can't stop myself from loving you <3
ДА ! Да пукне от гняв гадината мизерна...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Пфф не няма смисъл нищо няма да постигна като му правя на пук колкото и да го мразя![]()
Първоначално написано от SomewhereInTime
![]()
![]()
![]()
love is gone!
Банално еее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Да бе, не бих паднала толкова ниско. Даже е смешно. .