- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Физиономията на бифшото ви гадже???
Няма да си щастлива докато не спреш да таиш такива мизерни чувства в себе си.Първоначално написано от cinderella_gugutka
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Рано или късно такава ситуация ще има...бившия ти ще те види с др. момче..Когато си намериш друг приятел...с които да се обичате и т...н...Първоначално написано от magitu1
...Но да го дразниш?..Сега..?..Жалка постъпка..
1во от страна на бившия ти - ако той все още те обича....2ро от страна на момчето с което искаш да го дразниш....Ще постъпиш много егоистично в тази ситуация...Можеш да нараниш чувствата на две момчета, само за да му видиш физиономията и да разбереш, че ще му стане гадно...Ако ти беше на негово моясто и видиш бившата си с някой друг , само за де те дразни 100% ще ревнешИ после защо има теми ,,Всички жени са кучки"...ейй заради такива като теб
![]()
които мислят само за себе си и не зачитат чувствата на другите....Не е ли достатъчно, че сте скъсали...??...Стегни се...и се постви от другата страна на ситуацията и виж дали ще ти е приятно пък тогава пиши теми и действй...
![]()
Не съм постъпвала така. Ако съм с някого, няма да е заради бившия си.
Вие на хероин ли сте бе?
на колко си?![]()
според мен на 13![]()
Fly like a buterfly , sting like a bee
няма никакъв смисъл в това лично за мене![]()
ако правиш подобно нещо,значи ти пука за човека и още имаш чувства към него,а човек е направил бившите-бивши не случайно....
Това е такова ... първично желание, докато още ти е гадно особено ако той те е скъсал
Обаче...после ще осъзнаеш, че няма смисъл, защото ще се почувстваш много гадно и жалко ... недей се излагаа!!! Почакай ще се появи някой с който ще искаш да си![]()
искаш да си пак с него, нали ?
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Най-доброто "наказание" си е игнор. Няма смисъл от такива циркове..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не съм падала толкова ниско, че да направя подобно нещо.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Извинете ама какво ми се правите на ангели всички ?! Ако ви зареже вашия/вашата друга песен ще запеете![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Много ниЗко падение..![]()
биВше..
И аз съм на същото мнение...не ви ли се иска да видите как ще реагира вече бифшето ви гадже???...Не става въпрос да тръгнете с парвия/първата срещнат/а, а просто някой ден да се засечете на улицата и той/тя да види, че можете да бъдете щастлив/а без него/нея???Първоначално написано от fenasf
В началото на темата въпроса беше зададен по друг начин...
Едно е случайноискате ли да си намерите друг/а за да го/я дразните???и съвсем друго е да се буташ ,,виж ме, че мога и без теб,, и ей така на пук да го правиш......просто някой ден да се засечете на улицата и той/тя да види, че можете да бъдете щастлив/а без него/нея???Шшш ей , злобо
Не ми беш нужно да вижам физиономията му , когато ме види с друг .. Достатъчно ми беше , че слд като разба "случайно" , че съм с нов приятел започна да ме тъси дами звъи и да ме кани на дискотеки и ала бала ... После ( вече слд година и повече даже .... ) се видяхме - аз го потърсих . Бях н един концерт , на който бях сигурна , че ще ойде и той . Там му пуснах смс ако е в залата да излезе да се видим . Той излез ииии през кратките 30 минути , прз които бяхме заедно , той ми повтаряше само , колко съм се азхубавила , колко покрасива съм сега . Разбрах от него , че сегашната му приятелка също танцува ( аз съм танцьорка от сълги години вече ... ) иии му подхърлих , че той няма как да не си хване отново танцьорка , а той взе да ми обяснява как тя нямала нищо общо с мен и че не може да се срвнва с мен в танците и ала бала .. Гледаше ме стратно и с изпеляващ поглед . Обичам в него този поглед , но повече обичам половинката си , така ч гледах по-бързичко да се разделим ии да не обръщам много много внимание н това което ми каза той тогава , защото с него преживях първата си любов , а нали знаете ... тарата любов - ражда не хваща ...![]()