- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко е важен?
Колко е важен секса в една връзка според вас от 0 до 10.
6
8..не може без него...той е в природата на човека. Сближава двойката и така нататък.
понятието "връзка" (както и много други понятия) е много относително, има връзки и връзки,
за една дългогодишна връзка, може би с женитба- 2
за една дълга връзка, основана на любов- 3-4
но за една , която е много страстна и основана на някакво животинско привличане, защото има и такива-...ясно колко
.....амиии 8![]()
therichbitch написа:
за една дълга връзка, основана на любов- 3-4
За такава говоря. То другия тип с ''животинското привличане'' е ясен.
нищо, аз днес съм особено многословна, та да се изкажа хубаво и най-изчерпателно, идва ми отвътре простоПървоначално написано от gigaherz
![]()
![]()
![]()
Според мен зависи и от възраста, ако питаш хора на по 50 години ще ти кажат "1" даже и това ще е много. Докато в тази възраст от 14-15 до 25 години ще ти кажат 8-9, както смятам и аз.
Някой да не се засегне от годините давам само пример![]()
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
До тоя момент от двугодишната ми връзка секса е имал значение някъде между 0 и 1,а любовта през ушите ми излизатака че... Обратно на мнението на 90% от връстниците ми, смятам и виждам,че връзката се развива много по-добре по този път и време за всичко има
![]()
Първоначално написано от BePoHuKa
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Интересно ми е "той" какво ще каже по въпроса.Първоначално написано от Punisherrr
![]()
Според мен 7
6-7![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Той(не разбрах за какво си ми ги сложил тия кавички) ще каже същото по въпроса,можеш да се чувстваш уверенПървоначално написано от Seattle
То е близко до акъла,че за толкова време двама души очевидно са изяснили тези неща и щом са заедно,значи го намират за добре.
![]()
Попитах понеже ми се видя доста влюбена, а любовта е сляпа. Въпреки уверението което ми даде, може да искаш да го попиташ някой път ей така на бъзик, ако не сте говорили по темата де. Ако е така както казваш, си голяма късметлиика.Първоначално написано от Punisherrr
За мен сексът във връзката е много важен.С приятеля ми правим страхотен секс и това се отразява много положително на връзката ни.
Така че, може би 9.
Каквото и да си говорим секса играе много важна роля в една връзка, особено, ако тя е дълготрайна.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Seattle, питали сме се,говорили сме,обсъждали сме,изяснявали сме ...ха.. Така че да.. късметлийка съм и още как.
И до тук с мен все пак.![]()
Добре, спирам да те тормозяПървоначално написано от Punisherrr
![]()
не повече от 6![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
секса бетонира една връзка според мен ...... затова че 9-10 дори![]()