.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Секс с непълнолетна

Бърз въпрос-в България кое се води незаконно?Ясно е за малолетна, но ако момичето не е малолетно а е на 17 примерно, то това води ли се незаконно?

Въпреки, че на практика няма такова нещо като преследване на подобни гафове, защото почти всички в тоя форум за непълнолетни, но секс си правят най-редовно и то-често с пълнолетни партньори.Да не говорим за приматите, които продават децата си малолетни и изобщо не ги бърка да започват на по 12.... но това е друга тема.Един вид, в България никой не те бута за нищо.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

абсолютно вярно... и тъпо. Двойки между 16 годишна и 32 годишен са ми противни...

Град
    ВаРнАаАа
    Мда... а в другите държави е нужно едно оплакване и следва лишаване от свобода..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    не в само в БГ, деградацията и беззаконието са навсякъде, там ,където говорят на езика, на който ти е ник-а (например), не е по-различно, казвам го от лични наблюдения

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    не в само в БГ, деградацията и беззаконието са навсякъде, там ,където говорят на езика, на който ти е ник-а (например), не е по-различно, казвам го от лични наблюдения
    Като цяло в Европа сме леко разхайтени.. в Америка не е така.

Повече от фен
    ...много странно циганите си женят децата на по 13,14 и след това те се множат...май че е незаконно в България ама ху кеарс...?!

Град
    Sofia
    ^ Норвегия и скандинавските като цяло, там....

То хубаво, ама незаконно ли е, по всичките там параграфи и алинеи, ако съм пълнолетен (а аз съм... ) да правя секс с (примерно) 17 годишно момиче?

Иначе, по наблюденията които имам върху познати двойки от чужбина... все са набори или няма фрапираща разлика.Дори напротив.Там е малко по-иначе.Момчето на 18 се изнася и обикновено живее с приятелката си.Семейни начала
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    Sofia
    ^ само ние в България сме така, може и до 50 да си живееш при мама и тате и да ти помагат и да ти давам пари, помощ и т.н., което е хубаво (поне готовността, самия факт, не толкова може би) , тъпо е, нечовешко и гадно да т изритат на 18 и да живееш като съесем отделен човек, все пак това са ти родители
    П.П. Sоrry за спама, но се присетих от последния ред на поста ти

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Мда... а в другите държави е нужно едно оплакване и следва лишаване от свобода..

Град
    Sofia
    Гацо Бацов много правилно го казва "Можеш ли да спреш гората да се разлиства !?" Това малко като майтап, но си е така.
    Преди време беше шумнало за 15 годишното момиче, което родило от 13 или 14 годишен (или нещо подобно) и това не къде, а в Англия. Колкото и да не се харесват на някои тези неща те са факт, аз също не приемам връзки с повече от 4-5 год. разлика, както дадоха пример преди мене от типа - тя на 15-16 той на 23+
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Град
    София/Бургас
    Според българския наказателен кодекс 14 е легалната възраст - сексуален контакт с лице под 14 години (малолетно) е наказуем във всички случаи, без значение дали е насилствен или не...

Разбира се, актовете на сексуално насилие са наказуеми без оглед на възрастта.
    Ненасилствен сексуален контакт с лице навършило 14 години, което не осъзнава ставащото също е наказуем, без оглед на възрастта на въпросното лице.

За Европа като цяло, легалната възраст варира между 12 и 18 в различните държави, като е най-ниска във Ватикана (!!!) - 12 и Испания -13, а най висока в Малта - 18. В това отношение живеем на един от най-либералните континенти и колкото и да е либерално законодателството, като чета форума си мисля, че ако прокуратурата се зачете тук, би си намерила доста материал за работа...

Тя прокоратурата ако реши да се зачита някъде мисля, че това е последното място, което трябва да посети...
    Къде къде по-големи каши има да оправя първо от това, че някоя 12 годишна путка решила да пусне на приятеля си, който може и да й е баща... и че той е толкова смотан, че не може да си намери приятелка на възрастта

Град
    Знам ли и аз,майна
    Пълнолетните е забранено да правят секс с лица под 14 год. възраст.Затуй аз плющя малки сладки 15 годишни тийнчета,нищо че съм доста по-големичък

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Освен че ще ебе мацката ще еба и закона
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от kstanishev
    абсолютно вярно... и тъпо. Двойки между 16 годишна и 32 годишен са ми противни...
    Е хууу ходете с келеши тогава, дет са толкова мъже колкото и мен

Иначе щом е над 16 човек може да си спи с който си поиска без да е незаконно

Под 14 е абсолютно забранено и наказанието е от 2 до 6 години, в случай, че не се касае за изнасилване, а за доброволен акт. Възможно е и доброволен секс с лице над 14 години също да съставлява престъпление, ако лицето "не разбира свойството или значението на извършеното".

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от falshiwata
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa

Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Под 14 е абсолютно забранено и наказанието е от 2 до 6 години, в случай, че не се касае за изнасилване, а за доброволен акт. Възможно е и доброволен секс с лице над 14 години също да съставлява престъпление, ако лицето "не разбира свойството или значението на извършеното".
    демек ако довечера се сваля с някоя 24 годишна, вадя клетвена декларация-въпросник:

"Долуподписаната .......... декларирам че по собствена воля и в ясно съзнание, без да съм под въздействие на алкохолни напитки и наркотични вещества, ще направя фелацио на лицето Кънчо Путкодеров, след което ще осъществя вагинален коитус с опционално анално проникване...... място дата подпис" хаха
    трагедия

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Re: Секс с непълнолетна

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Бърз въпрос-в България кое се води незаконно?Ясно е за малолетна, но ако момичето не е малолетно а е на 17 примерно, то това води ли се незаконно?

Въпреки, че на практика няма такова нещо като преследване на подобни гафове, защото почти всички в тоя форум за непълнолетни, но секс си правят най-редовно и то-често с пълнолетни партньори.Да не говорим за приматите, които продават децата си малолетни и изобщо не ги бърка да започват на по 12.... но това е друга тема.Един вид, в България никой не те бута за нищо.
    Да но връзките между някоя на 16 и някои на 20 и няколко - 30 и нагоре са ненормални тъи като тои може да и бъде баща.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Повече от фен
    По българските закони са незаконни и наказуеми сексуалните отношения между някой над 18 с някой под/до 14.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    По българските закони са незаконни и наказуеми сексуалните отношения между някой над 18 с някой под/до 14.
    Че то и сексуалните отношения на някой ПОД 18 (от 14 до 18 ) с друг под 14 също са наказуеми, при условие, че непълнолетното лице "е могло да разбира свойството и значението на деянието и да ръководи постъпките си" - чл. 31, ал. 2 Наказателен кодекс във връзка с чл. 151, ал. 1 НК.

Град
    Sofia
    ^ ти да не си адвокат бе?

P.S. глава 3-та

Нещо такова

Град
    София/Бургас
    Не нужно човек да е адвокат, за да се рови из нормативните документи и да се позовава на тях, когато това е необходимо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си