- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да откажем цигарите?
Поне в кавички да го беше сложила,да е като цитат.Тц-тц...Първоначално написано от Kya
Нито съм кypвa, нито съм зла. Това, че ти сега ми се дразниш по нета си е твой проблем. Всъщност няма да съм аз човека, който ще си отвори язва от яд, че някой в някакъв форум е по- умен от него.Първоначално написано от Kya
![]()
Да не говорим, че аз не съм се обръщала в темата нито към теб нито нищо. Заяждах те вчера в конкретна тема и с конкретен аргумент. Оттам нататък защо се лъжеш, че си ми интересна?
Всъщност замисли се кой се представя за по- тъп в ситуацията.
Аз пиша "смятам да отказвам...блабла" (по темата)
Ти пишеш "няма да успееш" (?! Кой е зла кypвa и още нещо?!)
Аз ти прочитам слабоумния подпис и просто отбелязвам.
Ти почваш да ми се обясняваш с глупости, защото само чакаш да ти пиша нещо за да се заядеш, защото вчера те клъвнах, защото си проста.
Чудиш се какво да измислиш, айде, че съм зла- ок, защото ти не можеш да разграничиш зъл човек, от човек на когото не му пука за теб. Кypвa защо? И ти не знаеш. Дай наслуки, щото сме много интересни.
Културно ти говоря, недей се занимава с мен.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
По форумите. Ти сериозно ли![]()
Не ме занимавай![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
На мен пък са ми много странни хората, които решават, че ще спрат цигарите, но за да го направят започват да се ровят в нета, да четат цифра статии и тнт за вредата на цигарите и това как да ги спрат. И всичко става толкова дълго, и сложно.
На мен ми харесва. Ако един ден реша, ще спра.
Ако имаш основните желание и воля, картинките и статиите могат допълнително да те мотивират... поне при мен е така.Първоначално написано от Pedigree
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Винаги така ще кажеш.Първоначално написано от Pedigree
Но аз ще ти кажа: НИМОЙШ.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Не съм казала, не съм ги спряла.Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
Като си кажеш, има 99% шанс да не успееш.Първоначално написано от Pedigree
И ти доста добре го знаеш ОТ ЛИЧЕН ОПИТ.
Това е много силна психическа и физическа зависимост. Да, за да я преодолееш, трябва да си кажеш, че трябва да го направиш. Но в никакъв случай не е толкова просто като "ако реша, ще спра".
абе,я се разкарайте.![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Да, преди ми беше някакво гузно, че постоянно си плащах да се тровя, и все се канех да ги спирам, и се мъчех, и траех по ден-два, и пак започвах.Първоначално написано от PainMonopoly
Сега има периоди, в които мога да не запаля цигара ден-два, и изобщо да не ми се допуши. Въпросът е, че на мен ми харесва, че не ме притеснява фактът, че давам доста пари за това, че си вредя, и тнт. Просто паленето, дърпането, гълтането, издишването ми харесват. Не искам да ги спирам=> няма да ги спирам. Въпросът е, че аз си знам, че ако пожелая, мога. Въпрос на нагласа е.![]()
Абсолютно всеки пушач на планетата го казва.
Не си толкожа корава.![]()
Баш всеки не го казва.
С наще тоя разговор редовно си го водим и двамата завършват с 'аз не мога да ги спра'. И една голяма част от пушачите си излизат с това оправдание, което е адски тъпо, но има и друга част, като мен, хех, които просто се наслаждаваме на това, без да ни е гузно, без да се притесняваме, и не ни пречи.![]()
Цигари се отказват от един път, но трябва силна воля. Разни такива - сега ги намалявам, ама пуша по-леки, разни хапчета и ел.цигари - не става с тах. Най-много да има временне ефект. Просто си казваш СТОП и това, стига да имаш воля де.
от сичко гълтането най-много й харесва, убеден съм.ти, ти си яка тупалка :P
![]()
carpe diem quam minimum credula postero