- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тесни или широки дънки
- Предпочитам тесните, защото са ми много по-удобни и ми харесват много повече как седят
- Чарлстон не са мой тип. Не ми харесват и не си бих купила
- Аз мисля, че тесните са все още на мода. Толкова много хора ги носят, че не знам, дали скоро модата им ще мине (от мои наблюдения).
Здравейтеаз обичкам тесни дънки повечето ми са такива на мен широки не ми стоят добре защото съм нисичка иии ... абе не ми харесва, а и изглеждам по-пълничка. Аз съм за тесни
![]()
Дънки тип цигара.
Тесни,но бе впити в тялото.
Очертаващи тялото,но не притискащи го.
Не нося шалвари,нито размъкнати по дупето.
Очертаващи хубаво дупето или оформящи го.
С възможност за свободно слагане на крачола в ботуш
Кръпките според модела и отива ли ти...
Тесни.. просто най-добре ми седят![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ШИРОКИ!![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Тесни, ама не прекалено... Нося такива, дето са ми удобни общо взето, а те не са нито прекалено тесни, тип "цигара", нито широки рапърски.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
и аз такаПървоначално написано от SuMmEr_KiSS
![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Тесни дънки и дънки с ниско дъно ( потури );
1. http://brutaljeans.com/files/thumb7_bAlNu2.jpg - тесни потури.
2. http://elegantna.net/images/picture....0%28120%29.jpg - широки потури.
3. http://brutaljeans.com/files/thumb7_0ag9R6.jpg - тесни дънки.
Can't get you outta my mind ♡
+1Първоначално написано от Minerva
![]()
![]()
Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
и да кажа: " Всичко мога да направя."
Първоначално написано от TeenSpirit
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
тесни
Аз нося тесни или леко широки. А иначе според фигурата на всеки
ПОТУРИ в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!!
Нося тесни дънки.Мразя шалвари!!!!
Гадно ама шалварите са си са турчинките за мен..И винаги ще си остана на това мнение![]()
Тесни!
Потури в никакъв случай. Това е убиец на хубавите женски крака... Става обаче за дамите със наднормено тегло, не си личи толкова. Обаче съм виждала някои да ги носят даже със смъкната талия, те не че са дълбоки, но просто сигурно половинага задник им е отвънка.. А аз да ходя като насрана и да приличам на плондир - амии не мерси..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
твърдо тесни ! широките (според мен) не ми отиват и не ми се вписват в стила
Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
опити,
цигара
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Тесни(скини),може и нещо средно...
Зависи с какво тяло сте ... Ако сте по-тлъстички,според мен е по-добре тесните,защото притискат кожата,а ако сте по-слабички,всичко ви ходи![]()
![]()
Имам всякакви дънки:широки, тесни, прави... На най са хубави тесните. Подчертават краката![]()
Ужасно е пълно момиче със скини дънки! Трябва да избират дънки тип "цигара". Тесните дънки са адски претенциозни - криви или пълни крака изглеждат адски кофти в тях.Първоначално написано от wuluwellkowa
Харесвам си дънки изключително трудно. Не искам да са изтъркани на бедрата, защото ми правят обем, джобовете трябва да са големи и точно на дупето, защото иначе го смъкват.
Най-новите са ми едни тъмносини прави. Имам и светлосини прави. Скини дънките ми избеляха (черни са, ама не толкова вече) и не ги нося. Имам и едни други сини, които са с висока талия и правят крака като автомагистрала. Всякакви съм имала, зависи дали ми стоят добре![]()