- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тесни или широки дънки
Скини. Не е вярно, че като седнеш, не можеш да се мръднеш. Моите са ластични и нямам проблеми, пък и не взимам с 2 размера по-малки, че да ми стягат. Иначе имам и широки, но ги нося по-рядко.
Тесни, много ясно![]()
Азис - Хоп [music]
ТЕСНИ![]()
╔═══╗ ♪ ♫
║███║ ♫♪ ♫
║ (●) ║
╚═══╝ Mussic can't Die, because she live in you ... ♥
B.F.F![]()
[lowe Darri,Mimmu,Betti,Nickss,Gabbu,Pammu {{ {} }}]
Тесни.. Иначе за панталони предпочитам да са нещо средно, но за дънки определено ТЕСНИ! ..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Тесни
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Тесни дънки тип цигара или скини.Имам и едни,които са нещо средно между тесните и правите дънки, но по-рядко ги нося.Широки не харесвам, обаче има хора, на които им седят добре, но не и на мен
![]()
Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Цигарата
Preska
Аз нося само тесни![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Тесни,тип цигара или скини![]()
тесни![]()
Първоначално написано от justt
аз съм абсолютно на твоето мнение
Първоначално написано от justt
![]()
Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже
Тесни, но имам и някои, които са ми малко по-широки / долу са тесни, не чарлстон /.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Зависи от модела, но все пак тесните повече ми харесват.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
По-широчки, да са ми удобни.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Тесни тип цигара![]()