- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тесни или широки дънки
+1Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Целувай за да забравя, какво безумие правя, Целувай нека отричам, до глупост че те обичам..![]()
Най-добрата защита - усмивката..
тесни
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
+ : )Първоначално написано от justt
Big or small, lies are lies !
Аз лично харесвам 2 типа панталони и дънки,единият е тип ''Цигара'' от най-тесните и тези бриджовете,широки около бедрата и пак тесни надолу.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Първоначално написано от GrippingBosh
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Първоначално написано от justt
Обожавам такива, но вече супер рядко се намират.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Тесни, много тесни, които са тесни и надолу по крака, но имам и няколко моделчета по - широки и шалвари имам.Незнам при вас как е , но моите данки купя ли ги, обуя ги 2 3 пъти и са ми вече страшно широки и постояно трябва да ги нося да ми ги стесняват, много гадно..
Аз лично предпочитам тесните дънки от еластична материя в светлите тонове на синьото.
Дънките чарлстон не ми допадат особено и са много трудни за комбиниране с обувки, което дава по-малка възможност за разнообразие ..
На мода за пролет-лято 2011 са именно те - дънките Gap или т.нар. чарлстон , но не смятам , че младите девойки биха предпочели да сложат такива широки дънки , вместо да подчертаят формите си с някои по-тесни и прилепнали дънки ..
Ноо все пак , всеки се носи както му е удобно и както се харесва![]()
Първоначално написано от daru6a1
+ 1![]()
Първоначално написано от falshiwata
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Теснииттеее![]()
Съгласна!Първоначално написано от justt
![]()
Момиче съм! ^-^
- Едно весело чудовище е по - ценно от един сантиментален досадник.
Тесни, определено. Аз съм слаба и в широките просто се изгубвам.![]()
- Теснии
- Не ги харесвам ..
- Попринцип нося, не това което е модерно, а което ми е удобно и ми харесва![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Първоначално написано от BaffaLsc
Кое си требе, оно си го сака!