- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тесни или широки дънки
теснии.. цигарки![]()
Просто аз
yep me2Първоначално написано от 50cent
^ me 3![]()
Не знам точно какво имаш предвид, но мисля, че съм мяркала в New Yorker тикети на кънки, на които пише Skinny.Първоначално написано от JCoutureJunkie
А по темата- или нещо средни, или тесни. Не ми харесва как седят по-широките крачоли с ниски обувки, а аз не нося токове.
Тип цигара взимам попринцип и понякога леко широки за по лесно сваляне.Важното е да не се пъня,докато ги закопчавам.
тесни на мен не ми ходят ,ама пък не харесвам чарлстон ..
нося нещо средно ,на самите колена да не е толкова описано ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Тип "цигара" нося аз.
Широки не нося, чарлстони МРАЗЯЯЯЯ.
Тесни. Чаролстон и всякакви широки и раздърпани за мен са грозни...
има хора обаче, на които им отиват. =)
широкии!
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Харесвам ги и двата вида .. много са хубави , но чесно казано имам само тесни !http://www.polyvore.com/fornarina_pi...ing?id=7239651 < тези изглеждат яко
![]()
еми имам и широки и тесниПо принцип се обличам различно в различни стилове, зависи какво ми хареса. Харесвам и широки панталони с готини суичъри и тесни дънки със секси блузки.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
аз съм момче и предпочитам широките ама ако е за момиче те изглеждат страшно с тесни дънки![]()
Имам всякакви типове дънки - широки, тесни, ала-бала... но предимно нося тесни, тип скини, но имам и широки, особено едни, които са целите изпокъсани и са много якиНо като цяло, много искам да си купя дънки, като на това момиче---> http://storage3.album.bg/bed/img_592...b_13168252.png
еlsy![]()
Леле, тия дънки са супер. Ако някой е виждал, да казва къде...Първоначално написано от nicolepcd
![]()
Първоначално написано от nicolepcd
Ааа, супер яките са тея! Имам едни такива подобни, и сега се опитвам да намеря и други, защото се оказаха страшно попадение. По принцип това са ми любимите видове дънки - не са нито тесни и впити, нито торбести, абе страхотни са.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Офф, и аз искаам, ама не знам от къде да си ги намеряяя... Тия твойте, случайно да помниш колко са стрували?Първоначално написано от courtney
![]()
еlsy![]()
Да, бяха 40 лева от някво магазинче на Графа.Първоначално написано от nicolepcd
Обаче си ги взех преди два месеца, но направо не можех да повярвам, че за тея пари съм си намерила прилични дънки. Бях там 2 дена подред по 2 часа, пробвайки различни номера, защото по-малките ми бяха по-впити, а по-големите много разпуснати, и тези като си ги хванах и дотам.
Днес май ще минавам някъде близо и ще мина през същия магазин, ще погледна какво имат.
![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Мммм да и аз съм така!Първоначално написано от justt
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
40 лв., не, мерсиПървоначално написано от courtney
![]()
![]()
еlsy![]()
тесни