- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тесни или широки дънки
Аз предпочитам нещо средно, защото понякога, когато са ми прилепнали по мен след като съм седнала и стана имам чувството, че съм мокра (а понякога наистина е така), за съжалени.Първоначално написано от TeenSpirit
Ходила съм и с тесни и с МНООГО широкиБих казала че с широките ми е адски удобно, но предпочитам не много тесни, но не и широки.
Тесни!Не само защото са модерни, но и се харесвам в тях.
When y0u can live f0rever, what d0 y0u live for...??!
тесни ..![]()
+Първоначално написано от Infinity
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Нещо средно.. отдавна не нося тея Чарлстоун, но и не обичам тези, които са съвсем прилепнали до-долу..
прави, но стеснени до коляното някъде а надолу малко по-широки, мразя да са ми като клин..
![]()
Ами аз съм висока 1.80 и съм много слаба и ми отиват повече широки, обаче просто обожавам тесни и тях нося![]()
-Чарлстон - МРАЗЯПървоначално написано от justt
- ТЕСНИ, ТЕСНИ - най-добрите...
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Първоначално написано от Infinity
Първоначално написано от tonie__
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Емии зависи от крака. И как се чувстваш в тесни или широки. Аз обаче съм твърдо за тесните!!![]()
Шалварииии![]()
![]()
/ Тва беше шега разбира се, просто да разнообразя отговорите иначе ги мразя и не бих облякла нещо подобно/
Иначе и аз съм за тесните, НО ако си висока и чарлстоните с едни високи токчета стоят много добреи не смятам, че са смешни зависи си от самия човек, но аз се предпочитам с тесни незнам някак си съм свикнала с тях и като облека някакви широки и се чувствам странно
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Тесни.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Да, сега може да харесваш тесни, но на крак с обиколка повече от гръдната ти няма да седи много красиво. Или задник два декара, който ще изкача навън - аз лично не искам да виждам такива индивидиПървоначално написано от twilightHeart
![]()
таа .. да остайм отклоненията - аз съм за тесни, плитки дънки ..
и ПС: twilightHeart ау да ти изямм аватараа![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Какво е чарлстони ?![]()
Иначе мразя тесни дънки особено от тия най-тесните които са по мене..Не ми е удобно.Обичам средни така да се каже.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аз харесвам такива...
http://prikachi.com/files/1396913h.jpg
http://prikachi.com/files/1396915M.jpg
окейПървоначално написано от Infinity
значи не харесвам такива![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn