- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- профилл
Какво ще си помислите ако някое момче постоянно ви разглежда профила в сайта за запознанства ?
пп. 1. с момчето се познаваме
2. започна да го разглежда по често, от няколко дни (откакто се виждаме по често)
3. луда съм по момчето, но той по мен ...![]()
![]()
4. когато се видим си говорим мнооооооого малко .. а по Skypeвече нищо не си пишем, защото аз не му пиша .. а той никога не започва първи ..
5. когато ми гледа профила не ми пише коментари или нещо да забележа, че ми е гледал проф. .. винаги трябва аз да съм първа .. и след това той отвръща .. (вчера ми написа няколко целувки и мноооого влюбени)
а и 6. разглежда ми и в твата сайта профилите
7. нямамЕ нито той нито аз +че .. -че
- знам, че темата е тъпа, но .. вече изкрейзихххх![]()
LofF YoU
омг..може да го дразниш и за тва да те гледа постоянно
кви са тия глупости.. с тия тъпи сайтове , ако искаш да разбереш дали те харесва , просто попитай?
Пък и тия сайтове са за гледане де , особено ако има "+че и -че" в профила , може за да гласуваш за него![]()
![]()
деба стегнете се бе![]()
означава че иска да те сцапи
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Е,че аз всеки ден гледам профилите на поне 100-тина от приятелите ми в Импулс и к'во тряя си мислят те?!Че ги харесвам тайничко,защото не им пиша коментари,а само ги разглеждам ли?!Лелеее ... Не се филмирай толкова ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
+++ Просто общувайте повече.Първоначално написано от 3oPuTy
Big or small, lies are lies!
какво бих си помислел ми нищо, то че ти гледа профила нищо не означава, ама ти май си вманиячена по тея сайтове, както ти казаха не се филмирай !![]()
С тия сайтове за запознанства напрао..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
офф скайп ... тия сайтове ... омръзнало ми е от тях!!!![]()
![]()
По темата: Добре просто го питай ... не може да се гадае ...![]()
п.с. Сигурна съм, че ако спре да ти го гледа ще изпаднеш в дивата истерия защо не ти го е гледал ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
е и ??Първоначално написано от sladkata_mucunka
Може да й го гледа, за да й се присмива с приятели ... ???![]()
Има вероятност и да е, защото я харесва, НО ние няма как да знаем ... до колкото знам няма и врачки в тоя форум ...![]()
Извод: Нека го пита сама ...
Priceless .. <3
^^ Ти ше кажеш, че няма !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ахухах до колкото знам няма пък ако са се завъдили ... хмм да се опраат!!Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
Priceless .. <3
Виждам много любов,любов,любов....![]()
Авторке порасни моето момиче![]()
Какой туй?Първоначално написано от MaCa
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Че ние дето не сме загорели като тридневен тиган, как да се сетим? Аз импулси не ползвам.Първоначално написано от kradinero
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Интернет любов![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
По принцип не трябва ли момичетата да се правят на недостъпни?![]()
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Уж'с...мани го ти Импулсът....
Значи като се видите на живо с момчето, отиваш при него и го питаш дали има желание да излезете. Ако има - кефиш се. Ако няма - не се депресираш. Ама питай го пича като се видите, че ако е по Скайпът после ще се чудиш 'що ти е изпратил еди каква си емотиконка...![]()