.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Първи път...

Знам,че ви е писнало от теми "ще боли ли първия път'' или "много кръв ли ще има" и т.н. Аз искам да ви попитам за първия път,но не става въпрос за вагинален секс,а за анален.Не ми се е случвало,а и искам да внесем нещо ново в секса с моя приятел.Бих искала да ми обясните дали трябват някакви специални грижи да се полагат преди самия акт там долу,за да не стане някоя беля .Също така и кои според вас са добрите лубриканти,защото съм чувала ,че може да се получи обрив от някои
    Ще ви помоля за изчерпателни отговори Благодаря ви предварително
    Got me feeling like extaZy...

Ами препоръчително е преди самия акт да си направиш клизма , а за лубрикантите -тези на Durex са добри
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Първо почвай с пръстчето, та да свикнеш с усещането, след това при самия акт трябва да си спокойна и да се надуваш (все едно се изхождаш), за да влезе по лесно. Ако има достатъчно лубрикант и момчето е внимателно, няма да те боли. Даже е възможно да получиш оргазъм.

Тия неща ги знам, щото доста съм чел, а и с 2 (вече бивши ) мои приятелки съм правил, беше им за първи път.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си