- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Чупили ли сте нещо?
чупили ли сте нещо, какво,как, къде? и колко пъти.
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Аз си бях счупил крака някъде началото на януари 2009 като паднах със сноуборд![]()
aз лявата китка и тъй като докторите не си свършиха добре работата,още 2 пъти ми я чупиха за да я нагласят![]()
Само ключицата преди 8 години.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
нищо не съм си чупила,ама не искам и да ми се случва ... хДД
най-силната болка е в костите и изобщо не си пожелавам да я усетя . .
преди около 3 години си бях чупила крака
азз ча6ии чупя най вече ...
ии чинии от време , на време ;дд
ии сега сериозно .. слава богу нее![]()
![]()
Никога не е късно да направиш на мръсника мръсно. Колкото по-късно, толкова по-мръсно! :P (sun)
И се надявам да не се случваПървоначално написано от ByK
![]()
ти сериозно лии..Първоначално написано от balon4eee
![]()
а по темата аз два пъти на едно и също място ръкаата и два пъти пръсти![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Преди..8 години някъде (баси кога минаха).И то не беше счупване, а си пукнах костта на китката на лявата ръка, падайки от една пързалка..Цял ден лежах в детската градина и буквално ревах от болки, а лекарката в детската градина ми викаше "Спокойно, нищо ти няма, просто си го натъртил" д***а нейната мама глупава..
Първоначално написано от eliyiy
Да,рамото 2 пъти на едно и също място!![]()
леел из така само че си счупих ръкатаПървоначално написано от mi6kata666
![]()
![]()
Чупил съм ръка дясна между лакатя и китката и 2те кости ,3месеца гипс.
So ni ya wasurete ta ze...
Ръце и крака не съм чупил до сега, да чукна на дърво. (почти на 18 съм)
Но главата съм я цепил 3-4 пъти.![]()
![]()
Не съм си чупил нищо, но преди 4-5 години стъпих на едно арматурно желязо, което ми продупчи ходилото... Лекарите казаха още няколко сантиметра настрани и оставам инвалид... :X Беше меко казано неприятно
` ЪпСуРт....
Нищо не съм си чупил.Само два пъти си спуках главата...
Размествания много, но не и чупене![]()
Първоначално написано от BlueCat
Малкото пръстче на дясната ръка. И си зарастна на криво, защото нашите ми се подиграваха, че нищо ми няма.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Само задната опашка нищо другоАма беше яко смешно исках да удара едно момче и се потхлъзнах на паркета по чорапи и паднах по дупе и после айде лежи си вкъщи
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Пукал съм си коста на лакътя..![]()