- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Чупили ли сте нещо?
хаха пич аз се счупих от смяхПървоначално написано от Sirius
извинявай сиг е било гадно
![]()
Да и аз 5 пъти ръката паднах от самолета,7 пъти крака паднах от трактора...(леко със филмите).Нищо не съм чупил,все се минавам аванта.
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
Иии още си живПървоначално написано от AlaBalaa
![]()
![]()
Но това с каскадата
![]()
![]()
![]()
Аз на 4 март си счупих лявата ръка ... интересното беше ,че я счупих не повреме ,а след тренировка (по футбол)ии сега на 9 април махам гипса
![]()
![]()
![]()
Еми на 6 април 2007 си счупих и 2те кости на лявата ръка (без да пробият кожата) ии мисля че беше си счупих носа от стената САМИЧКАбез базик
главата 5,6 пъти някаде е на село беше така
![]()
![]()
ръката (лъчевата и лакътната кост) и след това като ми мина я изкълчих![]()
Чупил съм си само фалангите на лявата ръка на безимения пръст.Докато играех баскетбол.Тамън заздравяха и ги счупих пак.Тоз път до кат играя футбол и център некаф шутира и аз рефлекс на баскетбодалисти пак си ги счупих.М дамм.Само това беше.Не си й пожелавам да си счупя нещо др.Знам,тоест не знам как боли ,но предполагам ,че боли много ...
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
ами не ми се чупило нищо и да пази Господ, но на косъм се раминавам със счупване майка ми без да иска ми беше прескрипала пръстите на колата, един мини ван ми беше минал през крака, по стъпалата във вкъщи толкова пъти съм падала ... пък главата ми е мноооогоооо издържлива![]()
Обаче си спомням в даскало 6 клас едно момче постоянно ме обиждаше и му казвах спре ама той не и аз риших даго ритна много здраво по гъза ама той си сложи ръката уж да се предпази ама аз с такава сила и както бях ядосана му счупих ръката и от отгава не сме да ми отговаря или нещо подобно![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Ръка - преди много време(още карах колело дет е с три колелца)
Преди бая време - 7-8 години си счупих ръката в лакътя. Мисля, че беше лявата, болеше страшно, защото не отидох веднага на лекар...А я счупих у нас - гледах един филм и какво си играх, как съм застнал, не знам, но мися че някак си на един стол се бях подпрял и на лявата ми ръка и като мръдна стола аз извика и това беше![]()
Lexynnka
бутнаха ме и си паднах в/у ръката в 4 клас. Резултатът беше пукната китка![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
попринцип нищо не съм си чупила нито съм си пукала главата но като малка за малко да си счупя носа, веднъж за малко да си счупя безименния пръст а и наскоро си бях изместила кокалчето на ръката но не отидах на лекар и то само си се наместиима някфа сила която ми помага да се разминавам на косъм
![]()
"..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
но от нещастните си гърди ще те изтръгна
и даже спомена за теб ще удуша.."
Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам..
Никога нито съм си чупила,нито съм си навяхвала нещо :P
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Пръсти на крака зачитат ли се?(З броя) и едно пукнато ребро имах
![]()
имам коментар тука вече за пореден път чъпих китка оня ден праснах вратата от чисто дърво е вратата и неможах дая изкърта![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по-миналата година след един здрав бой имах 1 счупено ребро ..
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
За да не правя нова тема, в 7 клас едно момче ритна топката и тя се дойде при мен и аз да я отблъсна нещо си направих на китката и адски много болеше, имах чувството, че ми я режат . . Ходих на болницата, казаха ми че само съм я навехнала, но от време на време ме боли адски и имам едно кокълче,което се показва от време на време . . и сега пак от няколко дена ме боли ръката и немога да правя много резки движения, че ме боли . . Според вас, прави ли са били докторите . .?
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Чупил съм си лявата китка и кутрето на дясната ръка не знам защо всички казват че много боли да си счупиш кост но мен изобщо не ме заболя цялата ми ръка изтръпна и тва беше. После като свалят гибса малко боли раздвижването ама тва е .