- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Heroes 3
Има ли хора, които го играят, да направим мрежа?
Аз съм на старкрафт2
не знам дали е ебавка, ама все пак да те питамПървоначално написано от w0sh
пробвал ли си да играеш бетата от сайта на близард?
Бетата се играе само ако имаш ключ или билет за Близкон, което аз нямам.
В момента момента съм супер зарибен да се ровя в нета и да чакам да изтече бетата, ама това няма да се случи.
А самият им сайт е супер аудейтнат.
супер много време вече бавят нещата....
поне b.net няма да е платен
В интервю с един от разработчиците на въпроса "кога ще излезе старкрафт 2" той отговаря 'когато е готова"
Последната официална дата беше септември, което е абсурдно като се има предвид че още се тестват юнити и умения.
и за там съм навитПървоначално написано от Battlescarred
сега играя DotA и чакам Diablo 3.
леле като се сетя колко пари съм дал да играя Diablo 2 и Heroes по клубове, но си заслужаваше.
we give it all.
Аз преди много къртих хироуса.
Бях 2-ри на кварталното.
После се пренасочих към развитие на Уаркрафт.
Сега дота от дъжд на вятър.
..ne e balansiranoigrae6 s necro vampiri pravi6 100 i gg..
The Spark
зависи колко е голяма картата
на смол и медиум некрото имат тотална преднина над останалите раси, особено в първите месеци.
доста се променят обаче нещата на лардж и хиксел. скелетите не могат да ти гарантират нищо, особено срещо кесъл и тауър, които плющят магии като ненормални.
едит: не съм видял че говорите за друга игра.![]()
az igraq
След като разгромих играта само с клавиатура реших,че не мисе дават пари за китара.
преди година или две непрестанно я цъках...
и видях някъв пост "5-тицата"
3 си е най добрата версия и тва е!
аре някой няма ли навит да пуцаме херолс
ем като се прибера което няма да е скоро ще играеме
на мен ми се играе невервинтер nights ама няма как баси
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
в жегите си цъкам властелина, стратегията
играта е адски добра...
страхотна игра, една от най-любимите ми. даже преди време врътках и 2-ката, да си припомня времето, когато игрите бяха за играчите, а не за парите.
обаче е малко прекалено бавна за мулти, нощите отиват е така.. :д
най-любима ми е ненормалната акумулация на кинти със старт на трежъри и кепитъл на елфаците. мнооого кинти ;о
а ми е смешно как на 5-ицата ъндед отново получават най-тъпата 7 лвл единица :д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
е да, те са по-ръш тип раса. не са като тауъра, примерно..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
коя от всички версии ? Помня че имаше 1 или 2 експанжъна, но евала казвам на руснаците in the Wake Of the Gods (WOG) е просто недостижима колко часове сме прекарали играейки не е истина заедно с диабло 2 LOD а по късно и ES да не забравяме SC:Brood War и WarCraft ROC след това и TFT, все класикипрез какво играеш Heroes III ?
WoG = shitПървоначално написано от Jesus
и със слаб 7лвл трууп ъндедите пак си остават една от най-силните раси в играта.
еми мен WOG ме кефи най-много, иначе през какво го играеш мулти ?