- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Избелване на зъбите със сода
аз четох някаде мед смесен с малко сол.. и вечер си миех зъбите първо с паста за зъби и после с сместа , но не мога да ви кажа ефекта защото спрях//
п.п. може би имаше ,но малък ефект![]()
Лимонът е вреден точно колкото содата. Не пишете глупости без да сте достатъчно информирани.Първоначално написано от xHARDCANDYx
+Първоначално написано от TheNewReligion
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
+1Първоначално написано от rachel_billson
така е аз съм опитвала и всеки път ми се разкървяваха венцитеМожеш да го правиш, но 1 в седмицата.
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
а какво точно представлява тва Елгидиум и как точно работи ..Първоначално написано от rachel_billson
Ами това е марка на пасти,четки,конци,води за уста и пр и са мн качествени, но и една паста Елгидиум не струва 2 лвПървоначално написано от ValzZi
НО си струва
Има различни видове пасти Елгидиум за избелване, за болни венци, за плака и т.н.
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
пробвала съм преди 1-2години,мисля че имаше ефект,обаче протрива емайла на зъбите и по бързо запозчват да създават проблеми(да се развалят,кариеси и т.н.) по-добре не го прави тоя трик после да не съжаляваш че зъбите ти са станали по слаби
Като паста за зъби, но мога да ти гарантираm ,че има ефект лично пробвана от мен . Взех си за избелване няма да е повече от 10лв . Ако ги миеш редовно за по-малко от седмица ще усетиш огромна разлика.Първоначално написано от ValzZi
Еми не съм пробвала ама най-много да си увредиш емайла и венците. Все пак содата разяжда. Аз съм пробвала с лимон и действа без да ти уврежда зъбите и венците.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Ами пробвах и с лимон и с лимонов сок , повече с лимон става - но трябва да си продължителен и постоянен .. поне към 3 дни трябва по 2 пъти някъде .. или 1 , защото може и да ти повреди емайла ! За сода също пробвах , ама май няма кой знае къв голям ефект !Мий си зъбките .. ще стане !
![]()
ебаси... в тоя живот няма нищо дето да не е вредно...![]()
![]()
![]()
времет0 тu uztuча
Определено има ефект, но не е никак дълготраен!!! Пробвала съм, правила съм го доста често, кажи-речи на седмица веднъж и на емайла ми няма нищо. Но не си струва - ефектът е еднодневка ...
Като паста за зъби, но мога да ти гарантираm ,че има ефект лично пробвана от мен . Взех си за избелване няма да е повече от 10лв . Ако ги миеш редовно за по-малко от седмица ще усетиш огромна разлика.
а колко често трябва да се мият зъбите за този резултат?
незнам до колко избелва ообаче има вероятност да си разраниш венцитесъщо така да си прецакаш имейла на зъбкитее
![]()
Аз си взех паста и вода за уста на Елгидиум-2 седмици и зъбките ми блеснаха.Страшно съм доволна!![]()