.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    аз четох някаде мед смесен с малко сол.. и вечер си миех зъбите първо с паста за зъби и после с сместа , но не мога да ви кажа ефекта защото спрях//
    п.п. може би имаше ,но малък ефект

Цитирай Първоначално написано от xHARDCANDYx
    Пробвай с лимон.Не уврежда..Избелва и не е вреден
    Лимонът е вреден точно колкото содата. Не пишете глупости без да сте достатъчно информирани.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Цитирай Първоначално написано от xHARDCANDYx
    Пробвай с лимон.Не уврежда..Избелва и не е вреден
    Лимонът е вреден точно колкото содата. Не пишете глупости без да сте достатъчно информирани.
    +
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    Содата ще ти пре*** емайла.Получава се оголване на венците и изтъняване на емайла.По-добре си вземи от аптеката Елгидиум за избелване + водата за уста.
    +1
    така е аз съм опитвала и всеки път ми се разкървяваха венците Можеш да го правиш, но 1 в седмицата.
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Содата ще ти пре*** емайла.Получава се оголване на венците и изтъняване на емайла.По-добре си вземи от аптеката Елгидиум за избелване + водата за уста.
    а какво точно представлява тва Елгидиум и как точно работи ..

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    Ами това е марка на пасти,четки,конци,води за уста и пр и са мн качествени, но и една паста Елгидиум не струва 2 лв НО си струва Има различни видове пасти Елгидиум за избелване, за болни венци, за плака и т.н.
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    пробвала съм преди 1-2години,мисля че имаше ефект,обаче протрива емайла на зъбите и по бързо запозчват да създават проблеми(да се развалят,кариеси и т.н.) по-добре не го прави тоя трик после да не съжаляваш че зъбите ти са станали по слаби

Т'ва никога няма да си го причиня на зъбите и венците...

Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    Като паста за зъби, но мога да ти гарантираm ,че има ефект лично пробвана от мен . Взех си за избелване няма да е повече от 10лв . Ако ги миеш редовно за по-малко от седмица ще усетиш огромна разлика.

Еми не съм пробвала ама най-много да си увредиш емайла и венците. Все пак содата разяжда. Аз съм пробвала с лимон и действа без да ти уврежда зъбите и венците.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Ами пробвах и с лимон и с лимонов сок , повече с лимон става - но трябва да си продължителен и постоянен .. поне към 3 дни трябва по 2 пъти някъде .. или 1 , защото може и да ти повреди емайла ! За сода също пробвах , ама май няма кой знае къв голям ефект ! Мий си зъбките .. ще стане !

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    ебаси... в тоя живот няма нищо дето да не е вредно...
    времет0 тu uztuча

Определено има ефект, но не е никак дълготраен!!! Пробвала съм, правила съм го доста често, кажи-речи на седмица веднъж и на емайла ми няма нищо. Но не си струва - ефектът е еднодневка ...

Като паста за зъби, но мога да ти гарантираm ,че има ефект лично пробвана от мен . Взех си за избелване няма да е повече от 10лв . Ако ги миеш редовно за по-малко от седмица ще усетиш огромна разлика.

а колко често трябва да се мият зъбите за този резултат?

незнам до колко избелва ообаче има вероятност да си разраниш венците също така да си прецакаш имейла на зъбкитее

Аз си взех паста и вода за уста на Елгидиум-2 седмици и зъбките ми блеснаха.Страшно съм доволна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си