- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Казармата !
Искам да попитам според вас трябва ли да се върне казармата ? Моето простичко мнение е че трябва да се върне ! Като гледам какви са глезлиовци всичките момчета... !![]()
Искам да има казарма за момичета! Много ще е яко!
Нека се върне!
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
некаПървоначално написано от Snickers
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
треа да я върнат, че мн изпедерастеха тия момчета.. рофл
На мен като по-малка много ми се искаше..и сега ми се иска де. Но за малко. Месец-два-три, нещо такова.
What you give is what you get!
A Eвг. Минч. като е ходил в казармата? Всичките хиляди пендели, дето са били в казармата?Първоначално написано от tqnko
Колкото физкултурата в училище ще ви направи спортисти, толкова и казармата ще ви направи мъже.
Grumpy old madman
По - добре е да се върне.. Примерно някъде 6 месеца да е. Така поне малко ще възмажеят повече момчетата, а и ще научат някой неща..
Стига с тея женчовци..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Айде някой да ме светне, какво се учи в казармата?
Grumpy old madman
Ми,нека.![]()
Първо, че в казармата един мъж се научача да бъде самостоятелен.. Извинявайте, ама сега повечето мъже са някакви мамини синчета.
Още се научават да оказват първа помощ, предвижване в местност. Да, вярно учат се и много стари тактик, които никому не са необходими.
Но казарма за няколко месеца не би попречила на никого.
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
^^^е аз мога да ти кажа, че по изпедерастените ми връстници не си падам.. писна ми по улиците постояянно да наблюдавам кви ли не индивиди, наричащи се мъже.. сичките до един с розови тенисчици, некви дънки с бродериики, прически, оскубани вежди и т.н. не мога да кажа, че ако върнат казармата няма да има такива.. ама смятам, че най-малкото, на което може да ги научи е дисциплина..
Какво самостоятелен? Да не би да се учи да готви? Голяма самостоятелност е да спиш с 40 човека в едно помещение и да имаш един комплект дрехи да сгънеш и едно легло да оправиш. Това един нормален човек го учи за макс. 15 минути.Първоначално написано от anSsito
Първа помощ? ъхъхъхъх
Предвиждането с 20 кг пълно бойно снаряжение при команда "газ" на 30 градуса е много полезно. Освен това при наборна военна служба учения в гористи местности и тн. НЯМА. Щото НЯМА ПАРИ за това.
Grumpy old madman
Явно момиченцата са засегнати, че 'приятелките' им от подозрително мъжки пол са с по-изчистени вежди от тях .. и за това ги пращат за балалайки в апотеоза на моралния разпад - казармата.
Не искам да върнат казармата.Това е комунстическа работа.Мразя всичко комунистическо.В казармата ти ебават майката и всъщност е нищо.Напълно съм съгласен с мачока,Canis_Danis и Raybeez.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Вярно си еПървоначално написано от Raybeez
Аз може ли в девическото?
Ще оправям всичко, което трябва.
Разбрахме,че много им се радваш, ама на нас пък са ни противни,проблем?Първоначално написано от schoolgirl
Дааа бе
Казармата да се върне. Има много, за които тя е била време на забавление, и още толкова, за която е била кошмар и вместо да използват времето, за да се развият, те пазят къщурки и бягат като луди за нищо.
Не мисля, че трябва да се върне.
Знаеш ли женска казарма точно кога ще направят,а?Първоначално написано от Snickers
![]()
Ако някой тъгува по казармата, да се запише във Френски чуждестранен легион. (Идеята никак не е лоша)
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle