.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: .........

.........

.........

Прочети го... Защо си излъгала?
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    мимим тромпева ли каква беше си прави операция,защото е грозно,но след операцията може да вижда хората смисъл като ренген и вижда колко са празни нещо такова беше миля,че се женеше

Разказа не е дълъг,вземи го прочети
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ох,милата,няма време за четене.
    Я вземи го прочети и не се излагай.Излъгала била...

Кажи им, че е невероятно тъпо, не ги лъжи.
    Male

Айде..отивай да четеш.
    Не е много интересно,обаче има къде,къде по-тъпи.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe

Айде..отивай да четеш.
    Не е много интересно,обаче има къде,къде по-тъпи.

О има има..

Голям фен Аватара на joannalof
    На мен ми се стори много тъп и повърхностен тоя разказ
    Не знам - явно аз не разбирам,кое му е специалното,че да се пишат толкоз разсъждения в/у него
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Разказва се за една жена - Мими Тромпеева, която не харесва своите очи и отива в салон за дамска хирургия. Там си прави операция. След нея обаче тя вижда хората по различен от другите начин. На улицата, в трамвая, в градината навсякаде вижда само скелети. По късно се запознава с мъж на име Жан за когото се омъжва!
    Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!

http://angel4etogeri.blogspot.com/

Супер фен Аватара на gabi_94
    оо това е един от най-смислените разкази в литературата за 8 клас А и "Един есенен ден по шосето" е хубав, останалите не мога да ги разбера, особено Дервишово семе, пфф баси странното е, обичал я, пък само я гледал, пък неккав му я откраднал, пък той за друга се оженил, а оная страдала, пък тоя щял да избяга с нея, ма тя не щяла, бе тъпня.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Near To Hell
    Чети..
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Град
    София
    Това каква мъка ми беше в 8-ми клас. УЖАС! Не знам защо толкова го мразех този разказ. И даже на едно интерпретативно имах 2 правописни грешки в заглавието Иначе сега го разбирам и идеята му хич не е повърхностна и не актуална. Прочети го. Няма да ти хареса, но ще научиш нещо.
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Интересен е разказа. Не е чка толкова лош..

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Интересен е разказа. Не е чка толкова лош..
    Да ''Преди да се родя'' е много по-зле...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    оо това е един от най-смислените разкази в литературата за 8 клас А и "Един есенен ден по шосето" е хубав, останалите не мога да ги разбера, особено Дервишово семе, пфф баси странното е, обичал я, пък само я гледал, пък неккав му я откраднал, пък той за друга се оженил, а оная страдала, пък тоя щял да избяга с нея, ма тя не щяла, бе тъпня.
    Това,че ти не можеш да ги разбереш не означава,че са тъпня.Особено Дервишово семе.Но явно някои хора не ги бива в литературата...

За авторката:Както вече ти казаха,тази Мими Тромпеева има проблем с очите-криви са.За това не можела да си намери приятел и един ден решила да отиде в едно известно козметично студио(така да се каже).Там специалиста и оправил очите.Но след това тя виждала всичко по различен начин.Примерно някой красив младеж,но с малък мозък и т.н.Тя отначало се уплашила от тази своя способност,но после и харесало.Накрая се омъжила за един Жан,който имал много пари...

Абе много повърхностен разказ... Въобще не ми хареса и дори не му хванах смисъла

П.П. И аз си мислех че е книга от 300 страници
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Голям фен Аватара на meche95
    олелеее и аз сега ще бъда 8 клас и цяло лято като за 1ви път бездействах след изпитите и една страница не съм прочела са треа да почвам ама не ми се чете само от "ДЕрвишово семе" помня когато брат ми го чете "Стига вече кръв порече" малеееее в 1вата брачна нощ абеее нещо такова бешеее

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от meche95
    олелеее и аз сега ще бъда 8 клас и цяло лято като за 1ви път бездействах след изпитите и една страница не съм прочела са треа да почвам ама не ми се чете само от "ДЕрвишово семе" помня когато брат ми го чете "Стига вече кръв порече" малеееее в 1вата брачна нощ абеее нещо такова бешеее

Абе вие за какви книги говорите бе На мене даскалката ми даде някви много по-различни .... Я кажете всичките които е трябвало да прочетете тва лято .. надали ще ги прочета , но поне да знам за , може пък да съм прочела някоя от разказчетата
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Не съм златна...сребърна съм ..и защо не вземеш да я прочетеш .Ние тука какви сме ти ,та ще ти разказваме :P .

sea otivam da 4eta i 6ti kaja

На мен лично тази творба ми хареса много-повече сравнение с някои други

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Това,че ти не можеш да ги разбереш не означава,че са тъпня.Особено Дервишово семе.Но явно някои хора не ги бива в литературата...

За авторката:Както вече ти казаха,тази Мими Тромпеева има проблем с очите-криви са.За това не можела да си намери приятел и един ден решила да отиде в едно известно козметично студио(така да се каже).Там специалиста и оправил очите.Но след това тя виждала всичко по различен начин.Примерно някой красив младеж,но с малък мозък и т.н.Тя отначало се уплашила от тази своя способност,но после и харесало.Накрая се омъжила за един Жан,който имал много пари...
    много си ме бива в литературата, просто разказа не ми харесва всеки си има мнение все пак
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си