- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- .........
.........
Прочети го... Защо си излъгала?
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
мимим тромпева ли каква беше си прави операция,защото е грозно,но след операцията може да вижда хората смисъл като ренген и вижда колко са празни нещо такова бешемиля,че се женеше
Разказа не е дълъг,вземи го прочети
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ох,милата,няма време за четене.![]()
Я вземи го прочети и не се излагай.Излъгала била...
Кажи им, че е невероятно тъпо, не ги лъжи.
Male
.........
![]()
Айде..отивай да четеш.
Не е много интересно,обаче има къде,къде по-тъпи.
На мен ми се стори много тъп и повърхностен тоя разказ
Не знам - явно аз не разбирам,кое му е специалното,че да се пишат толкоз разсъждения в/у него![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Разказва се за една жена - Мими Тромпеева, която не харесва своите очи и отива в салон за дамска хирургия. Там си прави операция. След нея обаче тя вижда хората по различен от другите начин. На улицата, в трамвая, в градината навсякаде вижда само скелети. По късно се запознава с мъж на име Жан за когото се омъжва!
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/
оо това е един от най-смислените разкази в литературата за 8 класА и "Един есенен ден по шосето" е хубав, останалите не мога да ги разбера, особено Дервишово семе, пфф баси странното е, обичал я, пък само я гледал, пък неккав му я откраднал, пък той за друга се оженил, а оная страдала, пък тоя щял да избяга с нея, ма тя не щяла, бе тъпня.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Чети..![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Това каква мъка ми беше в 8-ми клас. УЖАС! Не знам защо толкова го мразех този разказ. И даже на едно интерпретативно имах 2 правописни грешки в заглавиетоИначе сега го разбирам и идеята му хич не е повърхностна и не актуална. Прочети го. Няма да ти хареса, но ще научиш нещо.
Вие на хероин ли сте бе?
Интересен е разказа. Не е чка толкова лош..![]()
Да ''Преди да се родя'' е много по-зле...Първоначално написано от mrtn
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Това,че ти не можеш да ги разбереш не означава,че са тъпня.Особено Дервишово семе.Но явно някои хора не ги бива в литературата...Първоначално написано от gabi_94
За авторката:Както вече ти казаха,тази Мими Тромпеева има проблем с очите-криви са.За това не можела да си намери приятел и един ден решила да отиде в едно известно козметично студио(така да се каже).Там специалиста и оправил очите.Но след това тя виждала всичко по различен начин.Примерно някой красив младеж,но с малък мозък и т.н.Тя отначало се уплашила от тази своя способност,но после и харесало.Накрая се омъжила за един Жан,който имал много пари...
.........
Абе много повърхностен разказ...Въобще не ми хареса и дори не му хванах смисъла
![]()
П.П. И аз си мислех че е книга от 300 страници![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
олелеее и аз сега ще бъда 8 клас и цяло лято като за 1ви път бездействах след изпитите и една страница не съм прочела са треа да почвам ама не ми се чете само от "ДЕрвишово семе" помня когато брат ми го чете![]()
![]()
![]()
![]()
"Стига вече кръв порече" малеееее в 1вата брачна нощ абеее нещо такова бешеее
![]()
![]()
![]()
Абе вие за какви книги говорите беНа мене даскалката ми даде някви много по-различни .... Я кажете всичките които е трябвало да прочетете тва лято .. надали ще ги прочета , но поне да знам за , може пък да съм прочела някоя от разказчетата
![]()
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Не съм златна...сребърна съм..и защо не вземеш да я прочетеш .Ние тука какви сме ти ,та ще ти разказваме :P .
На мен лично тази творба ми хареса много-повече сравнение с някои други![]()
много си ме бива в литературата, просто разказа не ми харесваПървоначално написано от SuNsEt
всеки си има мнение все пак
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!