- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Загубени...
Напишете какво важно нещо в живота си сте загубили!
Книга.
Много си ги пазя.
Непрекъснато си губя по един чорап на чифт. Имам хиляда различни чорапа! Знайте ли кво е смотано да ходиш с един зелен и с един оранжев чорап, например.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Нищо от изброените.(;
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
'За пътуване до най-мечтаната страна до която искате да отидете'![]()
Не съм материалистка!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ТИ не си НОРМАЛНА !!! Домашният любимец предмет ли е? Какво си го сложила в анкетата... ненормалница, дано кола да те блъсне, по - добре да умре малоумен човек, отколкото някое животинче, било то и змия !Първоначално написано от Djenka
Грубо!Първоначално написано от ArTanDra
![]()
Но много вярно...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
От изброените - за домашния ми любимец.
What you give is what you get!
За пътуване до най-мечтаната страна до която искате да отидете - най-материалното! MP4-ката много ясно! А и какво целиш с тая анкета? Доста е безмисленоособена....![]()
As S1m
KuRwA
![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
ЗъЪ рОзAфАтА тЕнИсКъЪ, БеБзЗи!i! МнНнН яКъЪ тЕмЪъЪ!i!
Домашния любимец или някоя книга.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз за книжка - пазя си ги много...![]()
От изброените,вероятно пътуването до най-мечтаната страна,по принцип ако трябва да отговоря - нищо не може да се сравни с това да загубиш близък
Първоначално написано от angellove
всичко е материално,но домашният любимец...може да си вземеш друг,но няма да е същото
<3forbidden taste is the sweetest<3
Цялата тази тема и отговорите ме изпълниха с яд и гняв към хората. Е*аси материалистите, е*аси чудото.
1. Домашният любимец НЕ е предмет.
2. К'ви хора сте, че да ви трогне повече загубата на някакъв билет, който може да се купи отново без да забележиш разликата, а не загубата на едно животинче, за което сте се грижили. Не, че имам животно, просто като видях темата си помислих, че е невъзможно някой да е отговорил нещо друго освен това. Докъде стигнахме, да се интересуваме толкова от някакви предмети.
3. Темата е малоумна. Поне да я беше задал/а по-добре, защото така излиза все едно можеш да сравниш загубата на телефон и на близък човек.
Вие на хероин ли сте бе?
Най ценното нещо вкъщи сме аз и семейството миВСИЧКО друго може да се възстанови
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.