- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Ее, ти пък 4 часа задачи на ден.. аз лично не съм решавала толкова.Първоначално написано от Snickers
И си влязох в елитно училище. Ама си зависи от човека де.. първо разбери задачите, пък после решавай. Иначе няма смисъл.
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
^Ами тя така ми каза... ;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ехеее 3-4 часа на ден .Първоначално написано от Enitto
много ще се преумориш.
на мен ми се струва нормално около 1-2
и решавай по тест на ден ,от 30-50 задачи някъде
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Класа ми се оказа доооста як.С малки изключения.Особено около моя чин се заформя една компания
.
П.П:Приятелките ми от стария клас ми липсват.Забавно е ,но не е същото без тях
![]()
Леле класа ми е супер! По испански имаме мнооого думи ама така е! Е няколко приятелки от стария клас ми липсват, но новия е страхотен. 4 момчета, 25 момичета. Супер направо. Всички са много печени. Аз с тия фр дето преди това се запознах си движа ама то е, защото всички са така. Групички от началото. Е това е малко тъпичко, ама хайде... Учителките по испански са супер. Мислех, че ще ми е странно в началото ама сега в 22-ро все едно съм била години. Айде това е от мен!
...Изведнъж всичко се подпали; имаше живот, имаше красота. Когато си отиде, всичко отново стана черно. Нищо не се беше променило, но очите ми бяха заслепени от светлината. Вече не виждах звездите. И вече нищо нямаше значение.
Много отрано си почнал/а с частните. Няма значение на какво ниво си, ако се пръскаш да решаваш задачи, на изпита ще се провалиш.Първоначално написано от Snickers
![]()
Male
На 15 гледах другите като изтребител, на 16 още ми беше странно, а сега си лафим всички почти без иключение. И най-доброто - момичетата си говорят с момчетата, не са някакви кифли или надувкиИма 1 момиче с малко височко самочувствие явно, но ще я свалим на земята
![]()
Общо взето готин клас се паднахме, запознахме се с някои от друг 8 клас и са същите, даже момичетата им по-стават за лафене![]()
Всички учителки са много печени![]()
Днес се отпуснахме много повече и си говорим.. много са печени някой(на пръв поглед) Ще ги видим по-нататък
... Има една Иванна и една Теодора дет постоянно говорят в клас(шушукат си) и се смеят и някой ден ще помета даскалото с тях .. супер много ме дразнят като говорят,щот те са единствените ,които го правят и на сичкото и отгоре те са най-смотаните
Това е и неуважение към класната ,а тя е толкова печена .. а тее..
![]()
Мен ако питате.. ако продължават в същия дух.. заслужават да ги ошамря .. тфа да ми шушукат зад мен и да се кикотят.. бахти бебетата
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
^^ ааа тва е супер гадно и ние имаме две такива, ама днес момчетата ги сложиха на място![]()
Hallo! Четох аз тука неволите ви и искам да ви ЗАКОВА и да не се оплаквате от класните си. В сряда имахме 4 часа НЕМСКИ и взехме азбуката + сто думи. СТО. В четвъртък взехме диалози за запознанство (от сорта на Wie hei
[size=3]Sie ist ein Star
Ihr Traum ist wahr..
Sie tanzt im Licht..
Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
Sie sucht das M
[quote=ElenorRugby]Hallo! Четох аз тука неволите ви и искам да ви ЗАКОВА и да не се оплаквате от класните си. В сряда имахме 4 часа НЕМСКИ и взехме азбуката + сто думи. СТО. В четвъртък взехме диалози за запознанство (от сорта на Wie hei
[quote=ElenorRugby]Hallo! Четох аз тука неволите ви и искам да ви ЗАКОВА и да не се оплаквате от класните си. В сряда имахме 4 часа НЕМСКИ и взехме азбуката + сто думи. СТО. В четвъртък взехме диалози за запознанство (от сорта на Wie hei
И ние сме на Лагуне. За 3 дена сме взели азбуката ( то всъщност в петък нямаме немски) и 70-80 думи, 2 диалога, 1 монолог (как се казваш, откъде си) и сме до 4 стр. на уводния курс. Във сряда-контролно. класната ни е по немски само 8 клас ще ни е тя, още не се знае дали ще имаме т.н. занималня и колко ще ДОПЛАЩАМе. Тая по математика е баси кухата лейка. Имайки впредвид, че съм била 3 години в мг просто...По български господина бива. Носят се слухове, че миналата година от цял випуск е писал само 1 шестица за годината и то с голям зор... Абе още не сме започнали да учим както трябва немскияняма място за оплакване.
ПП Забравих да спомена,че класа ми е много забавен.![]()
пп2 немската в Бургас
Ами те наще учебници са някакви си Direkt, ама не са ги доставили още и минаваме някакъв уводен курс, да![]()
Ние първия ден бяхме тихички и изплашени зайчета и всяко междучасие ни гониха с морковиА в голямото лудите ходили до пазарчето и зелка купили
Поне бяха културни и ги бяха измили всичките зеленчуци
Имаше едни даже даваха обелени нарязани на парчета моркови пред стаите
![]()
А класът ми..бива. Не се познаваме и сме някакви супер спечени. Говоря с 3-4 момичета от време на време и прекарвам междучасията из коридора в търсене на приятелките ми от бившото даскало, които са в съседните класове![]()
[size=3]Sie ist ein Star
Ihr Traum ist wahr..
Sie tanzt im Licht..
Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
Sie sucht das M
Не очаквах, че ще го кажа, но класа взе нещо да ми харесва.. е, не толкова колкото предишния.. но мисля, че и този го бива ..в Сряда ще правим контролна
ии такам
вчера падаше голям смях.. жалко, че все още не всички са се отпуснали имаме пекани момичета, но уви.. започнахме да ги заговаряме.. абе ще се оправим някак.. изглеждат ми пекани.. разбира се, че има и част от класа, които меко казано са ми противни, но поне се броят на пръстите на едната ми ръка.. мисля, че се формираме як клас.. : )
![]()
Първоначално написано от john95
Добре де нали си от НЕГ София- кой си клас , щот аз съм в ж и не сме взимали чак такива неща![]()
"В" съм и нашта класна е нова в НЕГа - предполагам, че от толкова легенди е взела да се впряга![]()
Абе знаете ли от къде мога да намеря всички теореми за фигурите от 7клас? Много са ми нужни за входното,че съм ги забОравила![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Леле...На първия ден научихме азбуката, научихме се да четем и ни дадоха 40 думи. Засега сме взели 77 думи и имам още 112 за сряда, когато ще правим контролно от 50 думи. Става въпрос за немски бтв.![]()
Male
О,темата замря.
Я бързо казвайте има ли хора,които са на един син учебник по английски.С един сърфист отпреде. :Д Мързи ме да гледам сега за издателства и т.н...
Аз знам само за joannalof и VIPkuklichka.
Таа..друг?![]()
Засега са ни дали и сме платили само първата част-40 лева(учебник + учебна тетрадка).Сега чакам и другите две части,но не ми трябват за момента.. да пристигат когато си искат.![]()
Ъм.. по математика сме ПАК на 'Архимед'.Аз миналата година не бях много,много доволна от тоя учебник ,но какво да се прави.
Не че съм преписвала,аз съм примерно момиче,ама още на първия тест има грешни отговори отзаде.
В смисъл,аз седнах да си ги сверявам(имахме за домашна да решим Входно ниво Тест номер 1,е вече и номер 2 де) ииии.. ето ти-грешни отговори.Пък нататък сигурно има още.
Карай..
Аз тая година няма да си давам зор да я уча много тая математика.. Само като за училище да си изкарвам хубави оценки и толкова.Не мога да я понасям вече,сериозно.
Ъмм..По БЕЛ им мярнах един поглед на учебниците.Госпожата ги показа,ама аз нищо не можах да запомня за издатествто и такива работи.
Оф,не знам защо ни искат учебници по ИТ,Музика и Изобразително.Егати тъпотията.И без т'ва никой няма да ги отваря.Ей там имам един учебник по ИТ,който,заклевам се,не съм го носила в училище НИТО ВЕДНЪЖ.Седи си с залепения диск на корицата,не е подвързан..абе нищо.Мирише си на ново,както се казва.![]()
За класа ще си запазя коментара.Обстановката става по-добра,но на мен пак не ми се нрави много.Изжлеждат странни.Сякаш не съм си на мястото.![]()
Още първия ден ни натовариха с думи,но те повечето си ги знаехме.Оттук нататък идва сложното.3 дена само спелувахме като луди.Той и класният ни е един строооог.![]()
![]()
'Баси колко много тежат тия учебници.Имам 2 тетрадки голям формат по английски по 80 листа,една малък-80 листа,тетрадка-речник-100 или 80 листа,ще излъжа.. + учебник и учебна тетрадка.Тежат ужасно много.'Айде прибави и математиката,и българския.
А,малко дълго стана,ама карай.![]()
Оо.. забравих да спомена.Скоро трябва да ни вземат мерки за униформата.![]()
![]()
По испански вече напредваме, но на мен още ми е лесно, понеже бях учила езика преди това. Думи взимаме нови всеки ден, граматика също. По математика и по БЕЛ е ОК, разказвателните засега учителите ми харесват, този по физическо малко ме плаши. Класа засега е средна работа, училището става. Учебници вече си имам, родителската среща е на 24 септември, няма да кажат нищо интересно. Правихме вече входно по литература първа част, на 23 септември по български и втората част по литература. По математика по-нататък, а пък входните по разказвателните си наближават.Не знам за тях какво ще правя, какво ще уча.....
Ели,защо на две части по литература бе?Какво е т'ва мъчение такова...![]()
Ми не, всъщност е преразказ и понеже не ни стигна времето на класа, продължението другия път. Ми не знам как си мисли, че ще успея да преразкажа "Изпит" на Хайтов за двайсет минути.![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC