- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наясно ли сте с чувствата си?
Мхм .![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Да наясно съм но нз какво да избера
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Напълно съм наясно с чувствата си макарче ми се иска да не съм
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Те мойте чувства са големи егоисти. Едното като се засили,другите не мож ги усети. И става една битка на енергии![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
ааа ненормален аватар имаш...не мога да спра да го гледам![]()
Не,не съм наясно.
Хипнотизиращ е а?![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
не,въобще не знам кво искам.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Наясно съм :]]~
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Напълно съм наясно![]()
--------------------------------------------------------
Аз не съм. В момента ми е едно супер объркано... Хубаво ми е с един човек ама не знам някак си не усещам да споделям неговите чувстваТой изглежда много влюбен докато аз... аз просто го харесвам (или поне не чувствам нещо повече от харесване). Истински съм се влюбвала само един единствен път до сега и знам какво е, но в момента изобщо не чувствам това, което чувствах тогава... а ми е гадно, зашото не искам да наранявам това момче
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
не, изобщо дори..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Ако някога е имало момент, в който да съм била наясно с чувствата си, пък на..![]()
Nike...
Чак 'напълно' наясно едва ли..
Но, все пак, знам, че съм глупачка.
Че не мога без него.
Че няма да го забравя скоро.
Че тези 2 години са само началото на всичко.
Че непрекъснато се опитвам 'да избягам' от чувствата си към него чрез глупави увлечения..
Че много малко загубих и нищо не спечелих..
Не, не съм наясно.. Липсва ми, а не искам да го виждам![]()
![]()
По - наясно никога не съм била
![]()
Ne zнaeш kaкvи neщa tи naпRaviх нa уm tolкoвa pЪti
В момента съм абсолютно наясно с тях, но не винаги съм бил така, преди време имах един период в които си нямах на представа какво точно изпитвам но вече не е така![]()
наясно съм,но той си играе по нервичките ми,тъй че скоро няма да съм наясно
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...