- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- проблем... (въпрос основно към момичетата)
аз си ходя без родител![]()
иначе ако не искаш лекар, пробвай тия 'бабините' рецепти..![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
^ ходи се щото може да е от инфекция, овца
ами аз знам за чай от тетра.. демек вариш го тва там сипваш в един леген и сядаш![]()
![]()
чувам че имало и с бял развнец![]()
знам и едно със масло от чаено дърво.. там разтваря се във вода /имаше определено съотношение../топиш тампона и пъхаш![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Не е задължително, а е препоръчително. Направление ти трябва, ако не искаш/или нямаш възможност да заделиш пари за частен преглед. Не е задължително да ходиш с родител /дори имаш право да забраниш на лекаря да уведомява родителите ти за състоянието ти/.Първоначално написано от bloodyF
Няма да заплащаш потребителска такса, ако си редовен студент или нямаш навършени 18 години.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лично аз съм давала пари в диапазона от 10 до 40 лв.
Само да ти вметна, че микробиологични и серологични изследвания са друга бира, щом не си с направление.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Уффффффффффффф, не е необходимо за пускате по 1646134656 последователни поста! Отворете си още един прозорец на експлорера или лисицата, отворете там същата тема и си пренасяйте цитатите в един пост! Достатъчно раздели имате за спам и трупане на мнения!
леле ти верно си много кухаПървоначално написано от schoolgirl
![]()
![]()
бялото течение не е нормално в 99% от случайте говори за инфекция или заболяване ! Не е лошо , поне по думите ти мисля че ти имаш , да отидеш на преглед , че може да ти има нещо
![]()
![]()
![]()
По темата : за твое добро отиди при личната кажи и тя ще ти даде направление и ще отидеш . Ако си под 18 пари няма да даваш ще ти направят изследване и ще видят дали ти има нещо !
^ахам.
само да питам, това течение същото ли е като това , което почва преди да ти дойде?
Аз през зимата имам повече бяло течение, през лятото имам само една седмица преди да ми дойде, но малко. Лекаря ми ми беше казал да си взема нещо, но забравих каквоОбаче най-добре си отиди при твоя си, защото може да е по различно
![]()
неПървоначално написано от pinky95
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !