.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

проблем... (въпрос основно към момичетата)

имам бяло течение от няколко месеца...и искам да питам...трябва ли задължително да ходя на гинеколог и трябва ли направление.. + дали може да ида без родител
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    аз си ходя без родител
    иначе ако не искаш лекар, пробвай тия 'бабините' рецепти..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    аз си ходя без родител
    иначе ако не искаш лекар, пробвай тия 'бабините' рецепти..

а имаш ли представа кви са тия 'бабини' рецепти?

Град
    София
    ^ ходи се щото може да е от инфекция, овца

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    ами аз знам за чай от тетра.. демек вариш го тва там сипваш в един леген и сядаш
    чувам че имало и с бял развнец
    знам и едно със масло от чаено дърво.. там разтваря се във вода /имаше определено съотношение../топиш тампона и пъхаш
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    а що трябва да ходиш веднага на гинеколог.да не би да се умира от бяло течение и аз имам някога ама никога не бих паднала толкова....ниско

ами за мен здравето ми е на първо място,и да ида на лекар не мисля че е тооолкова 'ниско' ;Д тва са глупости...

елинор тенкс

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: проблем... (въпрос основно към момичетата)

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    имам бяло течение от няколко месеца...и искам да питам...трябва ли задължително да ходя на гинеколог и трябва ли направление.. + дали може да ида без родител
    Не е задължително, а е препоръчително. Направление ти трябва, ако не искаш/или нямаш възможност да заделиш пари за частен преглед. Не е задължително да ходиш с родител /дори имаш право да забраниш на лекаря да уведомява родителите ти за състоянието ти/.
    Няма да заплащаш потребителска такса, ако си редовен студент или нямаш навършени 18 години.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Heaven

Re: проблем... (въпрос основно към момичетата)

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не е задължително, а е препоръчително. Направление ти трябва, ако не искаш/или нямаш възможност да заделиш пари за частен преглед. Не е задължително да ходиш с родител /дори имаш право да забраниш на лекаря да уведомява родителите ти за състоянието ти/.
    Няма да заплащаш потребителска такса, ако си редовен студент или нямаш навършени 18 години.

а горе-долу колко пари искат за частен преглед?

Град
    пространството на Дисе
    Лично аз съм давала пари в диапазона от 10 до 40 лв.
    Само да ти вметна, че микробиологични и серологични изследвания са друга бира, щом не си с направление.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    пространството на Дисе
    Уффффффффффффф, не е необходимо за пускате по 1646134656 последователни поста! Отворете си още един прозорец на експлорера или лисицата, отворете там същата тема и си пренасяйте цитатите в един пост! Достатъчно раздели имате за спам и трупане на мнения!

а що трябва да ходиш веднага на гинеколог.да не би да се умира от бяло течение и аз имам някога ама никога не бих паднала толкова....ниско

ами за мен здравето ми е на първо място,и да ида на лекар не мисля че е тооолкова 'ниско' ;Д тва са глупости...

като искаш ходи.твой проблем
    леле ти верно си много куха бялото течение не е нормално в 99% от случайте говори за инфекция или заболяване ! Не е лошо , поне по думите ти мисля че ти имаш , да отидеш на преглед , че може да ти има нещо

По темата : за твое добро отиди при личната кажи и тя ще ти даде направление и ще отидеш . Ако си под 18 пари няма да даваш ще ти направят изследване и ще видят дали ти има нещо !

Град
    София
    ^ахам.

само да питам, това течение същото ли е като това , което почва преди да ти дойде?

Аз през зимата имам повече бяло течение, през лятото имам само една седмица преди да ми дойде, но малко. Лекаря ми ми беше казал да си взема нещо, но забравих какво Обаче най-добре си отиди при твоя си, защото може да е по различно

Град
    В далечината... еййй там ;]
    Цитирай Първоначално написано от pinky95
    само да питам, това течение същото ли е като това , което почва преди да ти дойде?
    не
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    ^ ходи се щото може да е от инфекция, овца
    Шшшш ва по-спокойно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си