- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво харесват момчетата в нас?Нещо ново
Какво си мислехме,че значи "готино момиче" за момчетата досега.
1.Ако може да е манекенка
2.Да е с перфектен грим
3.Да бъде с маркови дрехи,естествено
4.Да пуши и пие
5.Да е руса по възможност
6.Да е мацка
7.Да е надута
Позната картинка?Мм,да.Такива момичета ще ги видите в изобилие на "Витошка".Често ми е трудно да си спра смеха.Идва,моля ти се,госпожицата и е една наперена и надута като пуяк в размножителен период.Ходи тя с миши стъпки на 10 см токове,хванала под ръка чантичка ала Версаче.За дрехите не коментирам.Хубаво де,казваш си,може би просто е манекенка или обича скъпите неща.Да,ама като й погледнеш изкуственото личице,рисувано цяла сутрин,косичката като на горилка и очилата,скриващи 2/3 от лицето й и работата е ясна.Няма излъчване,няма чар,няма обаянието,което спечелва момчетата.Гледаш я и ти става кухо.Работата е ясна.Лошото обаче идва,когато тези момичета станат 80 процента от всички.Тогава започва да става страшничко.Попитахме момчетата какво представлява за тях едно красиво момиче.
1.Да спортува!!!!
2.Да не пуши и пие като комин
3.Да уважава момчето
4.Да е умна.Което значи общителна и неповърхностна.Момчетата обичат да си говорят с момичета на всякакви теми.
5.Да се умихва и да излъчва естествена красота.
6.Да не е надута и самовлюбена.
Стигнах до извода,че момчетата харесват наистина готините момичета.Тези,които се самоуважават,спортуват за здраве и красота,вместо да се тъпчат с хапчета и диетични храни.Момчетата харесват компанията на умни и чаровни дами,които не се правят на "Принцески".
Коментирайте казаното дотук и не се притеснявайте да изразите мнението си.За нас,момичетата,е важно да знаем какво харесвате вие в нас,така или иначе все стремим да ви се харесаме.Даже повече от необходимото,ако питате мен.Хубаво е да си влюбен,но не е най-важното!
Винушка
Ето ти мнението ми:
1. Дреме ми как си поддържа тялото, стига резултатът да е налице. Няма нищо лошо да внимаваш с храненето, няма лошо и в спортуването.
2. Пушенето ми е безразлично, пиенето също - стига да не се стига до пиянски извращения.
3. Уважението зависи от момчето, а не от момичето. Отношението към теб зависи от самия теб. Жалко, че не го разбират повечето хора.
4. Ъъъ... не, не обичам да говоря с момичета на всякакви теми. Като искам да си лафя, имам си достатъчно приятели. Малко интелект не е в излишък, разбира се, но все пак нито ще се женим, нито ще я водя на викторина.
5. Има само красота и толкоз. Няма "естествена" и "неестествена".
6. Марковите дрехи и въобще доброто обличане не е грях. Не е задължително да пръскаш стотици за парцалки, но ако го правиш и се чувстваш добре - защо не?
7. Ако носи грим - да е перфектен, да. Ако не носи - да изглежда добре без него.
Хайде, сполай - прекарвай повече време пред пътечката и книгите, пък остави форумите..
Another version of the truth..
"Малко интелект не е в излишък"
![]()
Браво.
Откри толата вода.
След малко тема за импулса очакваме.
според мен момчетата не обичат да говорят за всичко с момичето до себе си и това не е добре, поне за мен, защото аз искам да знам всичко, което вълнува човека до мен, а не да споделя със всеки друг и дори с други момичета, но не и с мен. това ме влудява. така се губи доверието, а то е важно за една връзка.
Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...
Wosh,дввайсетгодишните не попадат в графа "тийнейджъри".това и баба ти го знае
ама малко, нали, за да не вземе момчето да се комплексира /при повечето става така, когато се засегне мъжкото им его/Първоначално написано от mesechka
казва си мнението.. какво ти пречи?Първоначално написано от mesechka
The blood that binds us ..till death unites us
+1Първоначално написано от mesechka
7. Да е достойна и да уважава себе си.
8. Да не изоставя момчето в трудни моменти.
9. Да не иска от момчето само секс.
10. Да не се надува, че ходи с това момче
11.Да е мила, внимателна и да не си позволява остри шегички
12. Да осъзнава, че мъжът си има достойнство.
13. Да е скромна.
Че аз проблеми нямам, за да ги споделям в сайт за тийнейджърски проблеми.Първоначално написано от mesechka
Нищо не ми пречи да решавам чуждите.
Харесват задника и гърдите ,от там нататъка вече почват да играят приоритети като ум,доброта,тактичност ..![]()
Лошото обаче идва,когато тези момичета станат 80 процента от всички.
Нима? А запитвал ли си се защо са станали такъв голям процент е аз ще ти кажа ... защото по - голямата част от момчетата търсят точно това!!!![]()
Извод: Или решават да бъдат като всички останали ... или са от малкото останали свестни момичета с риск да не бъдат забелязани от "големите момченца" ...Тъжно, но факт ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
много добри решения измисляш...Първоначално написано от w0sh
по темата - ами да ама тия истински готините са 5% от всичките - я има някой късметлия да попадне на такава, я няма.![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Никога не съм си мислела,че умните/свестни/добри момчета харесват такива глупачки.Първоначално написано от mesechka
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.