И аз съм ги виждала в джъмбото![]()
В Джъмбо има всякакви боклуци може и такива връвида се намерят
аз имам такива маркучиот бургас съм има ги точно магазина срещу киното
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Една моя приятелка ми беше направила такъв ключодържател, мисля 4е си беше взела тея работки от Гърция.Но няма на4ин да ги няма и тука
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
.........
едно време ние си правихме такива гривни и ключодържатили ся ги купувате.Така не е интересно-по-яко е сам да си го направиш.Инаме ти показаха сайтова.Потърси и из гугъл има най-различни начини за преплитане![]()
Оо,да...тия са хипер яките ^^... като бяхме малки много ги плетохме,и им викахме "Скуби-Ду"-та...и си изнамирахме всякакви връзки...прозрачни,непрозра чни,брокатени,блестящи,све ещи на тъмно,с метален ефект,преливащи цветове(дъга),абе сякви разновидности...като някой родител ходеше на командировка,му се поръчваха по 30 такива пакетчета^^,и си ги менкахме,абее,глупости...
бяхме научили сто начина за плетене на скуби-ду...аз някъде си пазя още от тия...и трябва да изнамеря снимки....
ееех,доброто старо времее
Иначе,да,в джъмбо има някви,тия на Слънчоглед са някви тънки и гадни...а иначе има в шивашкия магазин на нашия пазар,на метър,ама може и вече да няма,имаше едно време в някъв магазин,"Еuro Mania" се казваше,ама го махнаха,та ако някой знае такъв да има някъде,може да има още...и по някои книжаници се намират...
аз имам такъв ключодържател.. една приятелка ми го сплете![]()
Аз искам само да си купя връзките, защото никаде немога да си намеря каквито искам,не да си купя готово(няма кеф да си го земеш готово хубаво е сам да си го оплетеш)Първоначално написано от DisturbiaV
Another day,another drama
сички момчета от нашия клас имат такива ключодържатели ше помоля някой и ще ми направи или ше ми покаже как. :P![]()
![]()