.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Гривна

Град
    софия
    И аз съм ги виждала в джъмбото

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    В Джъмбо има всякакви боклуци може и такива връви да се намерят

Супер фен Аватара на galu6a
    аз имам такива маркучи от бургас съм има ги точно магазина срещу киното
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Една моя приятелка ми беше направила такъв ключодържател, мисля 4е си беше взела тея работки от Гърция.Но няма на4ин да ги няма и тука
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Re: Гривна

.........

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    едно време ние си правихме такива гривни и ключодържатили ся ги купувате.Така не е интересно-по-яко е сам да си го направиш.Инаме ти показаха сайтова.Потърси и из гугъл има най-различни начини за преплитане

Оо,да...тия са хипер яките ^^... като бяхме малки много ги плетохме,и им викахме "Скуби-Ду"-та...и си изнамирахме всякакви връзки...прозрачни,непрозра чни,брокатени,блестящи,све ещи на тъмно,с метален ефект,преливащи цветове(дъга),абе сякви разновидности...като някой родител ходеше на командировка,му се поръчваха по 30 такива пакетчета ^^,и си ги менкахме,абее,глупости...
    бяхме научили сто начина за плетене на скуби-ду...аз някъде си пазя още от тия...и трябва да изнамеря снимки....
    ееех,доброто старо времее

Иначе,да,в джъмбо има някви,тия на Слънчоглед са някви тънки и гадни...а иначе има в шивашкия магазин на нашия пазар,на метър,ама може и вече да няма ,имаше едно време в някъв магазин,"Еuro Mania" се казваше,ама го махнаха,та ако някой знае такъв да има някъде,може да има още...и по някои книжаници се намират...

аз имам такъв ключодържател.. една приятелка ми го сплете

Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV
    едно време ние си правихме такива гривни и ключодържатили ся ги купувате.Така не е интересно-по-яко е сам да си го направиш.Инаме ти показаха сайтова.Потърси и из гугъл има най-различни начини за преплитане
    Аз искам само да си купя връзките, защото никаде немога да си намеря каквито искам,не да си купя готово(няма кеф да си го земеш готово хубаво е сам да си го оплетеш)
    Another day,another drama

Голям фен Аватара на stelit0
    сички момчета от нашия клас имат такива ключодържатели ше помоля някой и ще ми направи или ше ми покаже как. :P

Цитирай Първоначално написано от VeRoNa Виж мнението
    И аз съм ги виждала в джъмбото
    Къде по-точно? При касите ли, къде??

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    В Джъмбо съм виждала. Lorka147 - Да, на касата са

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си