- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Рожден ден
Значии рождения ми ден е след няколко дена и искам точно на датата да съм цял ден с приятеля ми само,че нямам никакви идеи какво да правим ....в смисъл не искам да се забиваме в къщи а да е нещо интересно и различно.... плс помогнете ако имате идеи![]()
![]()
излезте ,говорете си .. првете нещо интересно![]()
пикник, кино, ресторант, дълга разходка и после вечеря у вас...размърдай сивите клетки
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ами кажи в кой град си? Аз бих направил нещо наистина не обичайно. В смисъл нещо което не сте правели преди. Вървете някаде на екскурзия само двамата - например до някоя местност и си направете пикник, някой манастир, скали, езеро, пещера, скочете с бънжи (гарантирам, че ако скочете ще ви хареса и ще го помнете!) И то вярно за всичко това трябват кинти ама все пак това е РД! Пък ако нямате кола помолете някой фр да ви закара и после да ви върне или пък си хванете автобус или пък ако сте пощури на автостопИ ще е яко ако си направиш някой подобен план за екскурзия и да не муказваш какво всъщност предстои.
![]()
Хващате влака и отивате в най-близкия интересен град. Нещо просто, но различно![]()
Ако сте близо до морето,може да вземете автобус и да се разходите по плажа,да отидете да гледате някой романтичен филм,може да се разходите из планината.Варианти много.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Може би той има някакви специални идеи как да отпразнувате празника ти,но все пак си имаи няколко варянта подръка
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
След като ти имаш рожден ден би трябвало той да ти подготви някоя изненада
и аз след няколко дена имам рд![]()
Aко изобщо имаш такива, иначе "графика" на PurpleDream ше му хареса.Първоначално написано от PurpleDream
Отидете в някой парк на разходка ... пикник ... не знам дали си от София, но ако си може да се качите с лифта на Витоша ... отидете на някое любимо заведение, пицария или ресторант ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
О и аз имам рожден ден на 4ти .. мен къде ше ме заведеш?![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
и аз и аз на 12-ти ... вземи и мен![]()
По темата ... мисля, че не ти трябва да се притесняваш какво ще му хареса, след като е твоят ден...но все пак може да се каже ( ако не е студено ) че идеята с пикника е доста добра ... или пък отивате в друг град иииии измисляш куп щуротии там...ама пак казвам - твоето РД ... той да мисли![]()
Ами от Бургас сме, идеята за пикника много ми хареса ама се чудя куде наблизо да отидем на пикник.А пък съм почти 100 процента сигурна , че той няма да е измислил такива изненади,защото не е много креативен...
Ами и аз съм от Бургас.. можете да отидете на "Аязмото" (до квартал Меден Рудник,Боровата горичка) там има манастир и полянка хубаво е,но някак простичко...аз лично няма да искам да отида там,иначе защо не отидете на Караокето до Операта много е готино,ще си изкарате много добре!Ако се сетя нещо интересно пак около Бургас ще пиша задължително!
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Първоначално написано от rozovsluncho
За тоя манастир въобще не съм чувала добри отзиви ... Иначе може и да хжанем автобус някъде да отидем ... Не мога обаче да се сетя къде можем да отидем на пикник...
Незнам какво си чувала,ама са само слухове,има приятна полянка чистичко е не е пренаселно.. отидете до Созопол примерно там е хубаво![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Първоначално написано от rozovsluncho
А как се стига до там ?
в кв.Банево,в горичката,ей там е прекрасноПървоначално написано от rapitof
,полянки,река
Кино,ресторант,коколандия..![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
С автобус, например. Можете да отидете в стария град, в новия.. Има доста неща за разглеждане и е интересно. Ако харесвате рок, можете да отидете до централния плаж, където има един много як бар. Има страшно много неща за правене в Созопол, а пък и билета се съмнявам да е скъпПървоначално написано от rapitof
![]()
Щом си от Бургас,може да си направите пикника на плажа вечерта,когато няма много хора и да си пуснете филм?
Знам как се стига до созопол,питах как се стига до тоя манастир...Ама май вече няма значение щото почнах да се отказвам...