.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Рожден ден

Значии рождения ми ден е след няколко дена и искам точно на датата да съм цял ден с приятеля ми само,че нямам никакви идеи какво да правим ....в смисъл не искам да се забиваме в къщи а да е нещо интересно и различно.... плс помогнете ако имате идеи

излезте ,говорете си .. првете нещо интересно

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    пикник, кино, ресторант, дълга разходка и после вечеря у вас...размърдай сивите клетки
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Ами кажи в кой град си? Аз бих направил нещо наистина не обичайно. В смисъл нещо което не сте правели преди. Вървете някаде на екскурзия само двамата - например до някоя местност и си направете пикник, някой манастир, скали, езеро, пещера, скочете с бънжи (гарантирам, че ако скочете ще ви хареса и ще го помнете!) И то вярно за всичко това трябват кинти ама все пак това е РД! Пък ако нямате кола помолете някой фр да ви закара и после да ви върне или пък си хванете автобус или пък ако сте пощури на автостоп И ще е яко ако си направиш някой подобен план за екскурзия и да не муказваш какво всъщност предстои.

Хващате влака и отивате в най-близкия интересен град. Нещо просто, но различно

Ако сте близо до морето,може да вземете автобус и да се разходите по плажа,да отидете да гледате някой романтичен филм,може да се разходите из планината.Варианти много.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Град
    Варна
    Може би той има някакви специални идеи как да отпразнувате празника ти,но все пак си имаи няколко варянта подръка
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    След като ти имаш рожден ден би трябвало той да ти подготви някоя изненада
    и аз след няколко дена имам рд

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    пикник, кино, ресторант, дълга разходка и после вечеря у вас...размърдай сивите клетки
    Aко изобщо имаш такива, иначе "графика" на PurpleDream ше му хареса.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Отидете в някой парк на разходка ... пикник ... не знам дали си от София, но ако си може да се качите с лифта на Витоша ... отидете на някое любимо заведение, пицария или ресторант ...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    О и аз имам рожден ден на 4ти .. мен къде ше ме заведеш?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

и аз и аз на 12-ти ... вземи и мен

По темата ... мисля, че не ти трябва да се притесняваш какво ще му хареса, след като е твоят ден...но все пак може да се каже ( ако не е студено ) че идеята с пикника е доста добра ... или пък отивате в друг град иииии измисляш куп щуротии там...ама пак казвам - твоето РД ... той да мисли

Ами от Бургас сме, идеята за пикника много ми хареса ама се чудя куде наблизо да отидем на пикник.А пък съм почти 100 процента сигурна , че той няма да е измислил такива изненади,защото не е много креативен...

Ами и аз съм от Бургас.. можете да отидете на "Аязмото" (до квартал Меден Рудник,Боровата горичка) там има манастир и полянка хубаво е,но някак простичко...аз лично няма да искам да отида там,иначе защо не отидете на Караокето до Операта много е готино,ще си изкарате много добре!Ако се сетя нещо интересно пак около Бургас ще пиша задължително!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Ами и аз съм от Бургас.. можете да отидете на "Аязмото" (до квартал Меден Рудник,Боровата горичка) там има манастир и полянка хубаво е,но някак простичко...аз лично няма да искам да отида там,иначе защо не отидете на Караокето до Операта много е готино,ще си изкарате много добре!Ако се сетя нещо интересно пак около Бургас ще пиша задължително!

За тоя манастир въобще не съм чувала добри отзиви ... Иначе може и да хжанем автобус някъде да отидем ... Не мога обаче да се сетя къде можем да отидем на пикник...

Незнам какво си чувала,ама са само слухове,има приятна полянка чистичко е не е пренаселно.. отидете до Созопол примерно там е хубаво
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Незнам какво си чувала,ама са само слухове,има приятна полянка чистичко е не е пренаселно.. отидете до Созопол примерно там е хубаво

А как се стига до там ?

Цитирай Първоначално написано от rapitof

За тоя манастир въобще не съм чувала добри отзиви ... Иначе може и да хжанем автобус някъде да отидем ... Не мога обаче да се сетя къде можем да отидем на пикник...
    в кв.Банево,в горичката,ей там е прекрасно ,полянки,река

Град
    Near To Hell
    Кино,ресторант,коколандия..
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Цитирай Първоначално написано от rapitof

А как се стига до там ?
    С автобус, например. Можете да отидете в стария град, в новия.. Има доста неща за разглеждане и е интересно. Ако харесвате рок, можете да отидете до централния плаж, където има един много як бар. Има страшно много неща за правене в Созопол, а пък и билета се съмнявам да е скъп

Щом си от Бургас,може да си направите пикника на плажа вечерта,когато няма много хора и да си пуснете филм?

Знам как се стига до созопол,питах как се стига до тоя манастир...Ама май вече няма значение щото почнах да се отказвам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си