- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив - за или против?
Абе хора... Знам, че най-вероятно ви е писнало от теми от тоя сорт, но се интересувам от мнението ви. За или против секса без презерватив сте (не говорим за свършване в партньорката, а извън нея) ? Защото слушам какви ли не мнения - нямало нужда гаджето ти да свършва в теб, за да забременееш поради отделянето на т.нар. "любовни капки" или както и да се наричат... Иии, честно казано, доста се обърквам... Та кажете си мнението![]()
Определено ни е писнало от такива теми, права си..
ТВЪРДО ПРОТИВ!
Ако не се вземат други защитни мерки твърдо против.
А дори и например да взимаш хапчета пак трябва да имаш доверие на партньора си за да не гледаме след това тема "Приятелят ми е болен от спин и правихме секс без презерватив сега как да се самоубия"
Аз съм против!![]()
Първоначално написано от BePoHuKa
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
А за противозачатъчните кво ще кажете? Бая хормончета са си, според мене... Пила съм 1 път, защото мислех, че ще съм по-спокойна, но уви, не бях...
Против...![]()
Got me feeling like extaZy...
Когато си на подходяща възраст и са ти предписани от гинеколог след необходимите изследвания, противозачатъчните са си идеален контрацептивен метод. Дори вече имат и някои козметични предимства.![]()
ПРОТИВ! Абсолютна безотговорност според мен. На нашата възраст поне. Виж ако става въпрос за семейство, демек да съпрузите да са от 3-4 години заедно и да са по на минимум 25 години, евентуалната бременност да не е трагедия, тогава без презерватив става. :P Даже аз така си го представям
ПП За противозачатъчните - да, чудесно, но те не заместват презервативите. Най-добре и с 2те според мен. Едното предпазва жената от забременяване и има редица положителни ефекти, дугото е все пак (макар и несигурна) бариера за полови болести. Каквото и да си говорим, не може да се вярва на 100% на сексуалните партньори!Най-разумно е да се презастраховаш.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Мина времето, когато бях на 16 и позволих на човека до мен да го правим "без"...Твърдо против съм!
♥ ♥ ♥
ТВЪРДО ПРОТИВ!
Пак ли бе
агх и кои пак се изказаха![]()
ае майте темата щото вече само 4 страници има с 1 и също нещо![]()
Станислава
Първоначално написано от DIVINE_TIME
Естествено ,че и аз съм против ....На тая дръжава и трябват бебета с непълнолетни родители и повече тийнове полови болести !!!!![]()
![]()
--------------------------------------------------------
ами "за" , ако си с постоянен партньор и използваш други предпазни средства, иначе твърдо "НЕ"
Първоначално написано от BePoHuKa
Първоначално написано от therichbitch
Pain is inevitable. Suffering is optional.
За-когато го правя с някой малък, против-когато го правя с някой с повече опит и може да се контролира кога да свърши и къде.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Против.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Против при липса на други предпазни средства, недостатъчно дълга връзка, неизяснени въпроси по отношение на това кой е болен и кой не е,възраст под 18...
В останалите случаи е приемливо.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...