.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: гърдите

Град
    България

гърдите

Здравейте!Знам,че на някой ще им се стори глупава темата,но всеки с проблемите си!Аз съм момиче на 13 и половина.Откривам нова тема,защото явно не се изразих правилно.Храня се здравословно,от време на време спортувам извън часовете по ФВС и за разлка от другите отговарям на нормите за 13 годишно момиче.157 съм и тежа 42-3 кг за сега,но нямам бюст! Не казвам,че като гърди съм съвсем плоска имам нещо... Но не е достатъчно за бюст или по-точно нямам бюст.Четох подобни теми,но те са за момиче на 11 .Моля давайте съвети!И три въпроса:1 Бюста наследствено ли е от майка ми или баба и 2 От колко години започват да растът гърдите и кога спират ,пи положение,че имаш цикъл,окосмяване...и т.н3 Ако някое момче надникне тук САМО ТАМ ли гледате и на колко спирате да зяпате само външността?Моля за помощ!Момчетата гледат само там!А някой даже те опипват и имам чувството,че проверяват имаш или нямаш...колко и със или без чорапи,подплънки,сълфетки.. .А част от съучиничките ми са доста напред с материала!
    Здравейте!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    като станеш на 18 и все още нямаш бюст, тогава пак пусни тема

и да, гърдите са по ген. няма начин да се уголемят с пресно мляко, боза, бира и т.н.

Супер фен Аватара на Shia
    Вече трябва да почнат да растат,не се притеснявай.Гърди ще имаш.Аз на 13 доколкото си спомнях бях плоска,но сега съм D .
    Ще пораснат,сега растеш.

Попринцип има нещо свързано с размера на гърдите при майка и бабата,но това не е причина и ти да си така.Те са кърмили и бюста попринцип наедрява.

Момчетата може да гледат,но заради едните цици няма да ти обръщат повече внимание.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Има един лаф... - Пии бозица, да имаш харна цица!

Тааа по темата - няма да се притесняваш. сега се развиваш точно и всичко ще си дойде на мястото след няколко годинки... та ти още си дете дефакто, след като почнеш да се оформяш като жена, ще дойдат и гърдите.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Сега тепърва започваш да се развиваш,така че изчакай още няколко годинки и ще видиш,че гърдите ти би трябвало значително да са пораснали.Дали от майката или от бабата се наследяват не мога да ти кажа Трябва да мине време.На твоята възраст момчетата наистина се зазяпват в циците,но като поотраснат още малко и ще почнат да се исъзнават ,че има и нещо повече от цици в едно момиче - поне някои от момчетата го разбират други не

Мега фен Аватара на EarthShaker
    циците са си фактор... за най-първото впечатление..

въобще не трябва да ти пука... пък и си малка още

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    циците са си фактор... за най-първото впечатление..

въобще не трябва да ти пука... пък и си малка още
    голем фактор

най-мразя като водя важен разговор с некоя цицеста. не мога да си контролирам очите.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    да, ама като вече са твои ти стават скучни и гледаш в чужди, понякога по-малки, деколтета

Град
    [На Метри От Земята]
    157 съм и тежа 42-3 кг хм.. малко не съм съгласна с теб, че момчетата гледат само гърдите.. тфа се отнася за пуберите вече по-зрелите момчета си падат по дупе.. като ти гледам мерките ми се струва, че си имаш хубаво тяло... така, че изчакай, щом имаш цикъл и др екстри ще пораснат и те
    Просто аз

Супер фен Аватара на dead_princess
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    157 съм и тежа 42-3 кг хм.. малко не съм съгласна с теб, че момчетата гледат само гърдите.. тфа се отнася за пуберите вече по-зрелите момчета си падат по дупе.. като ти гледам мерките ми се струва, че си имаш хубаво тяло... така, че изчакай, щом имаш цикъл и др екстри ще пораснат и те
    Всеки си пада по различни неща , не е казано, че като малки харесват цици, пък после дупета ..

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    И аз съм на това мнение
    тепърва ще ти растат

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна

ахах

Спокойно,бе.
    Айде сега и аз преди година бях като теб,а сега нищо ми няма
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    стара загора
    ами нз ама при мене гърдите ми започнаха да растат след като ми дойде в смисъл първия цикъл и тогава започнах да усещам че гърдите ми растат, а това за момчета не всички са такива .... споко ще почнат да растът
    НикоГа нЕ Е КъСно дА нАпРавИш На мРъСнИкА мРъСтНО,КоЛКОтО По КъСно тОлкОВа пО мРъСтНО...

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от LittleFashionista
    И аз съм на това мнение
    тепърва ще ти растат
    +1

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    оф, само на 13 си бе.
    не гледай онея момичета, които носят чашка C от 13 годишна възраст, ебаси мутантите.

тепърва ще ти растат
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    blg

и да, гърдите са по ген. няма начин да се уголемят с пресно мляко, боза, бира и т.н.
    хах мн правилно.. все пак си на 13 та ти тепърва започваш да се развиваш
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    както казва един приятел - сега не ти трябват големи,та като пораснеш да ги меташ през рамо и да те удрят долу през краката
    всичко с времето си

Съгласна,но...Бозата не помага за растежа на гърдите, тя попринцип е много хранителна и растът не съмо гърдите, ами туку-веж и дупето, корема
    Be Fresh
    НЕ съм от София!!!

те сега гледат само гърдите след време вече това не е чак толкова важно , но си малка все още и тяхното време ще дойде не се притеснявай !

Голям фен
    1. генетично е и не е задължително да е на майка ти или баба ти зависи чертите на кой от семейството си взела. на пример майка ми както и нейната майка имат много малки гърди, но аз нося чертите на татко ми а в тяхното семейство са по -"надарени".
    2. при всеки гърдите започват да растат различно, но щом до 13 казваш че нямаш бюст едва ли ще порастнат много , но трябва да знаеш че и в малките гърди има мнооооого чар, а и всичко е хубаво когато е съразмерно с тялото ти
    3. гърдите растат до 18 но след 14 - 15 г. няма особенна промяна
    4. на ?ът ти за момчетата ... на вашата възраст това надникване заглеждане взиране опипване и т.н. е част от анатомичното запознаване с противоположния пол от 1во лице. не искам да звучи зле но мъжете никога не спират да гледат бюста на една жена просто с годините го правят по дискретно и цивилизовано което не означава че всички търсят големите гърди

Град
    Сицилия
    споко на 13 си още

До колкото знам не е съвсем по ген де.. защото майка ми има, но аз не.. но и телата ни не са еднакви и т.н. Така че пак много зависи.. Също така пак казвам при всеки е различно колко време след или преди да му дойде цикълът ще започнат да му растат..Все още си на 13..има време И да не станат кой знае колко големи важното е да разбереш, че ще са такива каквито са освен ако не си сложиш силикон.. И моите не са големи изобщо, но просто не ми пука особено

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    оф, само на 13 си бе.
    не гледай онея момичета, които носят чашка C от 13 годишна възраст, ебаси мутантите.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Не се притеснявай! На твойта въраст бях плоска като дъска, а сега 3/4 години по-късно съм с гръдна обиколка 92см, но на ръст и килограми сам като теб 158см височина на 43кг. Всички приятели и приятелки за здрасти посягат към гърдите ми Много са нахални. Викат искали да проверят дали няма силикон. То вярно все 1 съм със силикон. Някой силиконки са с по-малки гърди от мен, пък и мойте са много хубаво напръщели и едни кръглички и стегнати Много си ги обичам. И твойте ще порастнат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си