- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- еррррр комари/паяци
майка ми ме кара да се мажа с оцет или с плюнка ако нямам нищо за мазане. на мене ми е гадно и предпочитам да търпя
иначе с алергозан или някви други кремчета
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
На Аутан има спрейче, което е точно за да спре сърбежа![]()
Аз веднъж така се върнах вкъщи ама цялата..и на село ми беше толкова скучно и реших да си ги броя..излязоха около 60и наистина е гадно..обачее не знам с какво в аптеката винаги ще ти дадат нещо
![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
И аз съм така в момента,с Розова вода се мажа
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
в аптеките има много крем4ета и спрейове против комари .. попитай в някоя аптека и те ще ти предложат ..![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Оф, не знам дали е само на мен, обаче тези гелове/кремчета в аптеките изобщо не ми помагат. И оцет мажа, и той не помага.
Та разрових се в гугъл и пишеше да се сложи гореща вода отгоре. Около 50-55 градуса, обаче не трябвало да е по-малко, защото почвало да сърби още повече. За тази цел обаче не трябва да е разчесано и да няма рани, защото можело да се получи и изгаряне. Топваш памук във водата и слагаш на ухапаното и чакаш докато издържиш или докато изстине водата. Пробвах го и поне малко облекчава сърбежа. Няма кой знае какъв ефект, обаче е по-добре от оцета.
Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
Йохан Волфганг Гьоте
...Su6totoПървоначално написано от dead_princess
+1Първоначално написано от ameli
Ейй,имаше едно мисля че нещо от сорта на Микстура Алба се казваше.Много помага и е евтино
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Мен вчера ме нахапаха комари.Отвратително е..
Попитай за някакъв добър репелент в аптеката.![]()
Аз при такива случаи, каквото и да опитвам не ми помагаТърпя..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
в моито село пък и една аптека няяПървоначално написано от bloodyF
![]()
нещо антибиотик, аналгин, кислородна вода, кръв от твоята група?Първоначално написано от bloodyF
бахти лиглите
аз знам оцет ,ракия .
аз с оцет се мажа наистина в най-крайния случай .
много мразя миризмата му ,блякс ..
или с алергозан или студена вода
знам също да си правиш кръстчета на самата пъпка ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз попринцип се мажа със спирт...разтривам за няколко секунди и досадния сърбеж спира![]()
Много сте сладки явно и затова ви ядат комарите....![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
За да не ме сърби,мажа обилно с оцет![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
мен като ме хапне нещо и се пръскам с дезодорант,'щото нали има спиртсърби още минута-две и си минава всичко-и сърбежа и ухапаното
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче