.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53

Hybrid View

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от golf_5_r32
    Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    За мен от моята Нокия по-хубава няма.Нокия супер нова 7610 много ама много съм доволна
    тука говорим за камерофони и все пак вискоя клас на сета-та е по добър от към камера за нокиа незна нио един не може да направи хубава нощна снимка
    щот нокиа нямат ксенонки като K800 > плюс тва сони праят и фотоапарати... Нокиа само телефони
    да ама сони фотоапаратите са с на карал цайс а телефоните не а ако говорим за ксенон ко беше то N82 май не прави хич хубава снимка само дето е по осцветена
    Плюса на N82 е че има ръчен затвор на камерата, и не се бави 5 секунди докат отвори обектива кат N95 8GB ... иначе снима като сички 5MP нокии. нищо че е с ксенон

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    За мен от моята Нокия по-хубава няма.Нокия супер нова 7610 много ама много съм доволна
    тука говорим за камерофони и все пак вискоя клас на сета-та е по добър от към камера за нокиа незна нио един не може да направи хубава нощна снимка
    щот нокиа нямат ксенонки като K800 > плюс тва сони праят и фотоапарати... Нокиа само телефони
    да ама сони фотоапаратите са с на карал цайс а телефоните не а ако говорим за ксенон ко беше то N82 май не прави хич хубава снимка само дето е по осцветена
    Плюса на N82 е че има ръчен затвор на камерата, и не се бави 5 секунди докат отвори обектива кат N95 8GB ... иначе снима като сички 5MP нокии. нищо че е с ксенон
    незнам все още не са си оправили ливаия оттенък и точиците

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Да ви еба тъпия спор. Всеки си държи на неговото. Въпрос на вкус казар заека и си облизал задника.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си