.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    София

Голям проблем с нашите

Значи винаги с нашите сме се разбирали отлично, нямало е никакви проблеми. Напоследък обаче, по-точно след един много неприятен разговор, поне за тях се държат с мен като с чужд човек. Темата на разговора беше свързан с бъдещото ми висше образование и аз им казах, всъщност и преди съм и им го казвал, че мисля да ходя в някой военен университет, но досега не го приемаха явно на сериозно, а тогава прерастна в един огромен скандал. Сега ми е забранено да се виждам с дядо ми, защото го нарочиха че той ми е промил мозъка да стана военен и се скараха и с него.

Кажете какво да правя за да се помиря с тях.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Кажи им, че имаш право сам да избираш какво да правиш с живота си и те трябва само да те съветват, но не и да ти заповядват какво да правиш. Ако още са ти сърдити и държиш да се помирите (дори и да е временно), кажи, че има още много време и въпреки че сега така си решил, може да избереш нещо друго. Дядо ти не ти е "промил мозъка", ти си имаш глава на раменете, с която да мислиш сам за себе си.

Град
    Варна
    Като му дойде времето ти ще си решаваш каде да учиш,това е твоето бъдеще! За сега се съгласи с тях ,ако трябва за да не се карате и да можеш да се виждаш с дядо си.Никой неможе да определя бъдещето ти било то дори родител.
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
    Като му дойде времето ти ще си решаваш каде да учиш,това е твоето бъдеще! За сега се съгласи с тях ,ако трябва за да не се карате и да можеш да се виждаш с дядо си.Никой неможе да определя бъдещето ти било то дори родител.
    включително да ти забраняват да се виждаш с твои познати,още повече роднини!
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Re: Голям проблем с нашите

.........

Град
    из източната част
    забелязъл съм че не си тъп напротив затова първо се замисли дали наистина си струва най-вероятно си на моите години и имаш време впечатление ми направи едно твое мнение за политиката кво трябва да направят военните ти явно си заинтересован ама някои неща бяха така пресилени затова ти казвам да се замислиш над решенията си и кажи на ваще че имаш време и още е много рано да решиш пътя си в живота
    това за който го мързи ,да бе

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ами ако искаш твърдо да се занимаваш с това, и си решил окончателно тогава трябва сериозен разговор. Няма да ти се сърдят толкова време, все някой ден ще се пречупят и ще разберът грешката си и те лишават от собствен избор. Точно нашите никога няма да ми кажат какво да уча, тях не ги бърка И успех за напред и да си завършиш там квото искаш!

Това си е твоя живот можеш да правиш каквото си искаш с него.
    Те са имали техен .. изживяли са го както те искат сега е твой ред.. но може просто да се притесняват за теб и за това да не искат да те пуснат.Успех!

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    Следвай мечтите си! Защото после ще обвиняваш родителите си, за това което не си направил и тогава нито ти, нито те ще са щастливи.
    ти- защото не си изпълнил мечтата си
    те- защото са те спрели да бъдеш щастлив

п.с.- с това, което пиша, не казвам, че точно да станеш военен е твоята мечта,която трябва да следваш . Говоря изобщо, че родилите не трябва да спират децата си да бъдат такива , каквито желаят, било то и военни.

бтв: Пак помисли дали точно това искаш да учиш !
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Град
    София
    Благодаря много, след доста заплахи от страна на брат ми, много инат от мен и заплахи, че ще избягам и четене на морал от дядо ми нашите клекнаха, извиниха ми се и ме оставиха намира.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си