- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й го покажа?
В началото на годината едно момиче от съседния клас започна да ме заглежда, след известно време започна да ме поздравява(беше научила името ми), а веднъж,в средата на март, се бяхме събрали няколко деца от моя и от нейния клас около госпожата в междучасието(аз бях 9 клас, а тя 8) и си говорехме и тя ми каза, че съм много умен, че трябва да й помагам, че съм нейният идол. Малко след това се усетих безумно и платонично влюбен в нея. Бях убеден, че тя е умно и добро момиче и че е подходящият за мен човек. Като дойде ваканцията, аз й предложих да се видим(написах й съобщение), но тя каза, че се чувства несигурна. След ваканцията й подарих цвете и надписана от мен картичка за рождения й ден, но тя ми каза, че не било нужно. След 3 дена тя ми написа да я оставя на мира и да престана да пиша коментари колко е хубава. Бях много съкрушен, но продължих да я поздравявам и да й подавам ръка, но един път(средата на юни) я чух да говори на приятелката си зад гърба ми:"Тоя пак им стиска ръката". Два дена след това заминах на дълга екскурзия в чужбина от училище. И аз,и тя бяхме в групата. Като я опознавах, наблюдавайки я, установих, че тя не е подходящия човек за мен и дори не става за приятел. Въпреки че я снимах няколко пъти заспала, накрая, когато исках адресите и телефоните на повечето, не поисках нейните. Престанах да й пиша и да се интересувам от нея, но днес, прибирайки се към къщи, видях едно момиче, което от далече ми заприлича на нея и.. ми трепна сърцето, а нито искам да си я върна, нито нищо. Та как да й покажа, че вече не ме интересува и ми е безразлична?
Просто спри да контактуваш с нея![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Е то това е най-лесно .. не говори с нея, не я поздравявай,игнорирай я тотално ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
така е най-лесно, но първо ще я виждам всеки ден, второ най-добрите й приятелки от класа са ми приятелки и на мен(не гаджета) и много държа и на тях...
Ее ти пак можеш да запазиш добрите си отношения с приятелките й .. просто не обръщай внимание на нея и както казах я игнорирай. Сега може да ти е трудно, ама след време въобще няма да ти пука за нея ..![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
И защо трябва да го показваш по някакъв начин пред хората?! Просто си живей живота без нея и тя ще се усети рано или късно!![]()
Личи ти, че не те интересуваПросто спри да я поздравяваш, когато минава до теб все едно е някоя непозната и така.. То всичко ще отмине с времето, важното е 1-2 седмици да не и обръщаш внимание.
Аз не разбрах какво лошо ти е направила тя, че да я игнорираш напълно?
ем не контактувай с нея![]()
Просто аз
Защо жение търсят внимание, а след като го получат се опитват да избягат от него? На този въпрос учените още не са намерили отговор![]()
отново неориентирано момиче ...
казвай и здравей, но нищо повече и ако си намериш друго момиче определено ще разбере, че вече не я интересуваш ... не се очудвай ако точно тогава тръгне след теб![]()
Еми намери си друго момиче, което ще оцени любовта ти и тогава ще се подразни. Тя получава внимание и сега се мисли за някоя кралица, ако я игнорираш ще се почувства тъпо..![]()
не и пращай съобщения и зарибявай други пред нея
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
затова не се бях замислял
има време да търсят.Първоначално написано от Bvlgar
не се бях замислял затова.
според мен просто е навлязла в възраст в който не знаае какво иска....всички са така![]()
Онзи ден ми се обажда едно момиче и казва: "Отбий се, вкъщи няма никой". Отбих се. Наистина нямаше никой.
Не е задължително да спреш тотално контакт с нея,но ако наистина тя не те интересува повече,дори няма да ти пука за нейното отношение към твоето безразличие.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Момче,яко си хлътнал по девойката.Мога да ти кажа със сигурност,че ако не й обръщаш никакво внимание и се стараеш да си гледаш живота,всичко ще е наред.Хитър номер е следният-взимаш букетче цветя и се постараваш да минеш в коридора точно пред нея.Усмихваш се,но не я гледаш и тъкмо когато реши,че цветята са нейни,продължаваш напред и я оставяш зад гърба си.И недей да си помислиш изобщо пак да й сваляш звезди!!!