.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    София

Проблем с окото

Начи днеска бях на офталмолог, защото имаха съмнение, че имам глаукома. Та докторката ми слага някакви капки, а най-накрая ми намаза окото с някъв гел и ми го гледа с една голяма лупа на един апарат, до тук добре, оказа се че съм напълно здрав, но половин час след прегледа дясното ми око започна да ми сълзи много обилно и още продължава. Кажете какво да правя.[/u]
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Ами какво да ти кажа според мен още не предприемай нищо . На моя позната така много и сълзеше окото ходи по 10 очни специалиста и накрая се оказа че има мързеливо око Незнам прави каквото решиш По-хубаво отиди на друг специалист все пак да чуеш 2 мнения дет се вика

Re: Проблем с окото

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Начи днеска бях на офталмолог, защото имаха съмнение, че имам глаукома. Та докторката ми слага някакви капки, а най-накрая ми намаза окото с някъв гел и ми го гледа с една голяма лупа на един апарат, до тук добре, оказа се че съм напълно здрав, но половин час след прегледа дясното ми око започна да ми сълзи много обилно и още продължава. Кажете какво да правя.[/u]
    Пич я ми кажи какво е това глаукомата? Би ли ми обяснил какво ти има на окото докато я имаше тая глуакома...
    А другото може да ти сълзи от капките... или некав страничен ефект... ще идеш пак ако продължава... ама кажи ми плс за болеста

Аммм всъщност нищо не ми казвай... т'ва е много опасно заболяване... кажи ми как разбра, че го имаш...

Супер фен
    Малко се е раздразнило от прегледа и осветяването,но ще мине.Това е временно.На самия преглед ти е сложила капки упойка.Не си усещал почти нищо.Но след преминаването и,може да има леко дразнене.Тоя преглед е много информативен и полезен за доброто ви зрение.
    И ако зениците са много разширени,окото се дразни от слънчевата светлина. Трябват тъмни очила за 1-2 дни.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Малко се е раздразнило от прегледа и осветяването,но ще мине.Това е временно.На самия преглед ти е сложила капки упойка.Не си усещал почти нищо.Но след преминаването и,може да има леко дразнене.Тоя преглед е много информативен и полезен за доброто ви зрение.
    И ако зениците са много разширени,окото се дразни от слънчевата светлина. Трябват тъмни очила за 1-2 дни.
    ++ Сигурно е от химията, която са ти слагали в очите. Но може и да не е сигурно лекаря щеше да те предупреди ако има странични ефекти, но не бързай.

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Ax3
    Аммм всъщност нищо не ми казвай... т'ва е много опасно заболяване... кажи ми как разбра, че го имаш...
    Нямам го, просто на проверка дали имам бе.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си